2777
2789
عنوان

سلام میشه راهنماییم کنید درمورد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
بنظرم حیفه زندگیش همه ی اینا با جدا کردن خونه حل میشه..

اگه دوماد جدا نکرد چی 

اون موقع عروس اقدام ب طلاق کنه ؟

واقعا زندگیش حیففف خونه زندگی جوانیش اخلاقش 

بسازه کوتا میاد واسه هرچی ـ 

حتی با این حال ک اذیتش میکنن دلسوزشونه 

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 
اگه دوماد جدا نکرد چی اون موقع عروس اقدام ب طلاق کنه ؟واقعا زندگیش حیففف خونه زندگی جوانیش اخلاقش بس ...

کاش بتونه دوماد رو راضی کنه

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این عروس خانم میتونه یه زندگی خوب و عالی برای خودش بسازه.. 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش بتونه دوماد رو راضی کنهنمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این عروس خانم میتونه یه زندگی خوب و عالی برای ...

چون یه زندگی سخت دوران مجردیش داشته  کار کرد تلاش کرد 

دلشم نمیخواد  دل کسیو بشکنه یا قهر باشه باهمه  ـ یا بی احترامی دوس نداره 

ولی الان فقط تنها مشکلش همین کار خانوادشوهرش که داره عصبی ناراحتش میکنه ـ 

خداکنه خونه اش جدابشه از پیششون بره 

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 
چون یه زندگی سخت دوران مجردیش داشته کار کرد تلاش کرد دلشم نمیخواد دل کسیو بشکنه یا قهر باشه باهمه ...

عزیزم معلومه خیلی خانم هستن 🥲

ان شاالله بتونه خونشون رو جدا کنه 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
کاش بتونه دوماد رو راضی کنهنمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این عروس خانم میتونه یه زندگی خوب و عالی برای ...

یه سوال خندار ولی جهت امید گرفتن  

بنظرت خونه اشو میتونه جدا کنه 

خلاص بشه راحت بشه  بره جای ک محل کارهمسرش بتونه اونجا خونه دار بشه .

؟؟

اینجا خونه واسه اقا داماد ولی 

فقط اونجام خونه دار بشه   

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 
یه سوال خندار ولی جهت امید گرفتن بنظرت خونه اشو میتونه جدا کنه خلاص بشه راحت بشه بره جای ک محل کار ...

اگه بتونه اینجا خونشون رو بفروشن یا داماد بتونه پیش خودش خونه بخره خیلی خوب میشه

حیف زندگیش بخاطر خانواده شوهر بهم بخوره

اگه شوهرش ادم خوبیه اگه الان یکم سختی بکشه ولی بتونه خونه رو عوض کنه می ارزه چون یه عمر زندگی با ارامش داره

ایشالله 🙏🏻🌹مرسی افتادی زحمت که اومدی تاپیکم

نه خواهش میکنم💚

ان شاالله مشکلشون حل بشه

اگه بتونه اینجا خونشون رو بفروشن یا داماد بتونه پیش خودش خونه بخره خیلی خوب میشهحیف زندگیش بخاطر خان ...

خداکنه اینجوری بشه  چون واقعا  حیف زندگیش همین ـخود دوماد هم گناه داره خیلی سختی کشیده  

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥,