2777
2789
عنوان

دارم یخ میزانم از ترسو دلهره گروگانگیری تورشت

| مشاهده متن کامل بحث + 10363 بازدید | 133 پست
فکرنمیکنم واقعی باسه خبر،حالا فامیل هیچی ولی مثلا پدرمادر خواهربرادر نمیان یه سر بزنن بگن حالا این ل ...

اگه از جنبه های دیگه نگاه کنی منطقه ای،مروسه انتقال اموال ازونا به گروگان گیرا،بعد فروش ونقدینه کردن تمام اموال و...‌جوری که شک برانگیز نباشه،اگه همه میخ است به اسم یک نفر بشه که نمیشد،احتمالا بیشتر اموال هم ملک بوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه از جنبه های دیگه نگاه کنی منطقه ای،مروسه انتقال اموال ازونا به گروگان گیرا،بعد فروش ونقدینه کردن ...

منم همین نظرمه  طول داشته خواستن  نقد کنن همه رو احتمالا هم دررفتن

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بنظرم اینا یه تیم بودن وخیلی جاها نفوذ داشتن،وگرنه۳سال۹نفر نباشن عجیبه

قطعا  مثلا بیمارستان نفهمیده  پزشکی قانونی دوز دارو توخون پیرزنه رو نفهمیده  یا واسه انتقال اموال  حتما  افرادی داشتن  تو این مدت  همه املاکو پول کردنو زدن به چاک

اگه از جنبه های دیگه نگاه کنی منطقه ای،مروسه انتقال اموال ازونا به گروگان گیرا،بعد فروش ونقدینه کردن ...

بامنطق من نمیخونه متاسفانه،اموال واملاک اون خانواده مگه چقدر بوده که گرونگیرارو مجاب کرده باشه ۳سال بدون ترس به کارشون ادامه بدن،رقم باید فراتر از میلیارد باشه که کسی همچین ریسکی بکنه و۳سال طرح ونقشه بریزه

بامنطق من نمیخونه متاسفانه،اموال واملاک اون خانواده مگه چقدر بوده که گرونگیرارو مجاب کرده باشه ۳سال ...

بله،اینجور افراد که داراییشون زیاده هستن،وفردی که طرح نیریزه،مسلما برای چندرغاز نیست ،صحبت همت قطعا

بامنطق من نمیخونه متاسفانه،اموال واملاک اون خانواده مگه چقدر بوده که گرونگیرارو مجاب کرده باشه ۳سال ...

اره دیگه فراتراز این صحبتا بود پای گنجو اینام شاید بوده 

باز باید فامیلاشون سری به خونشون میزدن مشکوک میشدن نوع برخوردشون ازاول تااخرش مبهمه یک فامیل درست ...

قربونت برم فامیل کیلو چند؟

من تا میشد به همه فامیل احترام گذاشتم و محبت کردم. خیلی‌هاشون دوس داشتن عروسشون شم بس که دوسم داشتن

۱۱سال شده که  اومدم شهر غریب زندگی میکنم.  ۲تا بچه دارم . ولی فقط ۱ دختر عموم که سن مادرم هست و یه خاله ام هرکدوم هم فقط  یکبار بعد زایمان اولم اومدن خونم و دیگه کسی نیومد ببینه اصلا من زنده ام یا مرده

🛑توضیحات دادستان رشت در مورد گروگان‌گیری اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال

دادستان رشت:

🔹شروع گروگانگیری خانوادۀ ۹ نفره در رشت دی‌ماه سال ۱۴۰۰ بوده است.

🔹گروگان‌گیر‌ها دو برادر مجرد و یک خانم ساکن شهرستان کرج و رشت بودند 

🔹قبل از این حادثه یکی از برادران و خانمی که با آنها در ارتباط بوده در شهرستان هشتگرد سابقه گروگان‌گیری داشتند.

🔹خانم گروگان‌گیر در رشت تمام اعضای خانواده را شناسایی کرده بود و می‌دانست که می‌توانند از آنها اخاذی کنند.

🔹بعد از مدتی این خانم با ترفندی اعضای این خانواده را به گروگان می‌گیرد 

🔹فردی اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است گروگان گرفته شده‌اند. 

🔹با حضور به موقع ماموران آگاهی تمام گروگان‌گیر‌ها در محل دستگیر شدند. 

🔹گروگان‌گیر‌ها اعضای این خانواده را به دفتر اسناد رسمی برده و اموال آنها را به نام خودشان کرده بودند.

🔹گروگان‌گیر‌ها در تمام بخش‌های خانه دوربین نصب کرده بودند و تمام حرکات گروگان‌های را رصد می‌کردند

🔹در صورت انجام هر اقدام خارج از پروتکلی آنها را تهدید می‌کردند.

🔹در حال حاضر در مرحله بازپرسی قرار دارد 

➖➖➖➖➖➖➖➖

🛑توضیحات دادستان رشت در مورد گروگان‌گیری اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال دادستان رشت:🔹شروع گروگانگیر ...

خدایاشکرت  دستگیر شدن