2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دهه نودیا عاشق مهراب هستن

دختر دایم گوش میده منم سیار گفتم صداشو بلندتر کن بشنوم چی میگه 

اولش که صداش ته چاه میاد وسطش داد میزنه روانی شدم  من 

والا یه زمانی فقط یاس رو بورس بود 

الان هم فقط رو عماد قویدل

وایییییییی لعنتی یادم ننداز😂😂😂مهراب خسته صدا🤣🤣🤣همشم تو آهنگاش درمورد مادرشم میگفت.همون دورانی بود که رمان میخوندیم از تو‌ گوشی🤣🤣🤣دقیقا اینام اندازه همون رمانا سم بودند😂😂😂چقد کراش میزدیم روشون😂😂چقد تباه بودیم🤣🤣تازه من خیلیم پیگیری میکردم ببینم دوست دختراشون کیا بودند که شکست عشقی خوردند بخاطرشون.میخواستم ببینم خوشگلند یا نه🤣🤣🤣من دیگه خیلی تباه بودم🤣🤣بعد یادمه ریمیکس آهنگاشونم میومد واااااای یعنی سم خاااااالص آدم نمیدونست بخنده گریه کنه برقصه چیکار کنهههههه🤣🤣🤣🤣🤣

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏