من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وایییییییی لعنتی یادم ننداز😂😂😂مهراب خسته صدا🤣🤣🤣همشم تو آهنگاش درمورد مادرشم میگفت.همون دورانی بود که رمان میخوندیم از تو گوشی🤣🤣🤣دقیقا اینام اندازه همون رمانا سم بودند😂😂😂چقد کراش میزدیم روشون😂😂چقد تباه بودیم🤣🤣تازه من خیلیم پیگیری میکردم ببینم دوست دختراشون کیا بودند که شکست عشقی خوردند بخاطرشون.میخواستم ببینم خوشگلند یا نه🤣🤣🤣من دیگه خیلی تباه بودم🤣🤣بعد یادمه ریمیکس آهنگاشونم میومد واااااای یعنی سم خاااااالص آدم نمیدونست بخنده گریه کنه برقصه چیکار کنهههههه🤣🤣🤣🤣🤣
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏