2777
2789
عنوان

دارم یخ میزانم از ترسو دلهره گروگانگیری تورشت

| مشاهده متن کامل بحث + 9570 بازدید | 127 پست

نمیدونم چرا وقتی نمیخوان خبرو کامل بگن منتشر میکنن  نه که خودمون حالمون خیلی خوبه.....اصلا نباید منتشر میشد وقتی قرار بود همه چیو نگن  

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اون بچه 5 ساله فوت شده رفته اینا از کجا فهمیدن چون رابطه جنسی مادر و عمو رو دیده ....مادر یا عمو هم ...

بزور وهزار شگرد ازشون  اعتراف میگیرن واقعیت داره متاسفانه  از ادم هرکاری بگی برمیاد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه خبر بد می‌شنویم ولی این خیلی خبر عجیبی بود فکرشم آدمو دیونه می‌کنه بنده های خدا چی کشیدن 💔

اره این متفاوت بود  واقعا  و لی سابقه   باید جواب افکار عمومیو بدن 

باز باید فامیلاشون سری به خونشون میزدن مشکوک میشدن نوع برخوردشون ازاول تااخرش مبهمه یک فامیل درست ...

اینا کل ماجرا رو نگفتن خیلی نامفهمومه موضوع

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

خدا کمکمون کنه

هیچ چیز بدتر از امتحان شدن با بچه و خانواده نیست

دارم فکر میکنم چرا مراسم ختم گرفتن ، زنه هیچکاری نکرد

حتی اگه کل خانواده هم کشته میشدن بهتر از حبس سه ساله نبود ؟

یا چرا به اورژانس هیچی نگفتن ؟

شوهره وکیل مگه نبود ؟

چه همسایه های بیشعوری ؟

یعنی به همسایه هم نمیشه دیگه اعتماد کرد ؟؟

فامیلاشون هیچ سراغی ازشون نگرفتن ؟

مدیر مدرسه ی احمق نباید پیگیر میشد ؟؟

باید اون گروگان گیرا رو در ملا عام اعدام نه ، تیکه تیکه کنن تا درس عبرت بشن

من خیلی حالم بد شده

من از دیشب تا حالا از ناراحتی نخوابیدم

چرا خبرا رو کامل نمیذارن

اصلا چرا خبر های اینطوری رو اجازه ی پخش میدن قبل از اینکه گروگان گیرها دستگیر بشن ؟

امنیت روانی جامعه مهم نیست مگه ؟

الهی به حق همین امشب ظهور آقا امام زمان نزدیکتر بشه

ان شاءالله خدا فرج آقامونو برسونه

خدا کمکمون کنههیچ چیز بدتر از امتحان شدن با بچه و خانواده نیستدارم فکر میکنم چرا مراسم ختم گرفتن ، ز ...

منم همش تو این افکارم  نگفتن چطوری ازاد شدن  گروگانگیرا توچه وضعی ان ...چه فامیلای عجیبب داشتن تو مراسم خاکسپاری یکدومشون به رفتاراینا شک نکرد یا نخواستن بیان خونشون برا تسلیت خاکش کردنو خدافظ ...شایدم بدون اقوام خاکش کردن....یا پیرزنه رو پزشک قانونی  داروا و خواب اورایی که بهش تزریق کردنو تشخیص نداد؟؟؟!!! من حس میکنم  گروگانگیرا از فامیلاشون بودن  کدورت عمیق قبلی داشتن  و دنبال چیز بزرگی بودن  شاید مث یه گنج یا ارثیه بزرگ چیزی از این قبیل 

من از دیشب تا حالا از ناراحتی نخوابیدمچرا خبرا رو کامل نمیذارناصلا چرا خبر های اینطوری رو اجازه ی پخ ...

دقیقا باید اینا درملا عام مجازات شن  اما جوری که اینا هیچی نگفتن  ممکنه  گروگانگیرا رونگرفته باشن ...

یا شاید گروگانگیرا  بانقشه خودشون اینارو ازاد کردن و الان خارجن.....تو پروسه سه ساله حدس میزنم  دنبان گرفتن اموالشون  و ازاون طرف فروششون و تبدیل به پولشون   بودن حتما ممکنه  ملکو املاکو به نام خودشون زدن بعد فروختن  یا کلا  توسط اینا دونه دونه به مردم فروختن پولا و جم کردنو  رفتن اون ور اب  بعد این بیچاره هارم  گفتن  اگه بکشیم  ممکنه  مارو برگردونن و شر شه تو خارجم برامون  ؛  دیگه ازادشون کردن  برا همینه تو مصحابه گفتن  بی پول شدیم  همه چیمونو بردن  چون دیگه امکان  برگردوندن اموالو ندارن....ازادی از دست  این حرفه ایا غیرممکن بوده با فامیلای بی تفاوتی که اینا داشتن   تنها  این فرضیه  باعقل جوره 

والا اصلا باور کردنی نیست .... بخصوص عکسی که ازشون منتشر شده شبیه آدمایی نیستن ‌که سه سال فقط نون لواش خورن .... قطعا باید لاغر تر و رنجیده تر از این حرفا باشن

فامیلی همسایه ای دوستی طلبکاری بدهکاری هیشکی پیگیر نشده 

کلا باور کردنی نیس

من بعد خوندن ماجرای این خانواده یاد اون خانواده ای افتادم که نجف آباد دسته جمعی خودکشی کرده بودن 

شاید اونا هم همچین سرنوشتی داشتن 

آخه واقعا خودکشی دسته جمعی یه خانواده واقعا خیلی خیلی کم پیش میاد اونم با دار زدن خودشون 

این خانواده رشتی هم گفته بودن نقشه دار زدن یا قرص برنج دادن هم داشتن که بگن دسته جمعی خود کشی کردن