2777
2789
عنوان

ماشین صفرمو میخوام عوض کنم نوعه

91 بازدید | 11 پست

سلام دوستان به نظرتون ۲۰۷ بهتره یا شاهین هم از نظر کیفیت هم بگین کدوم قشنگتره؟

اگه میخواین بگین ماشینای ایرانی قراضه هست لطفا نظر ندین

واینکه بخوام ۲۰۷ و عوض کنم با چه ماشینی بهتره عوض کنم که قیمتش یه جور باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

207 بیشتر ماشین انتخاب خانوماست عالیه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

به نظرم برای خانوم 207 قشنگ تره 

بازم خودت میدونی عزیزم 

ولی خب شاهین هم شنیدم ماشین خوبیه 

درکل بخوام بگم ماشین های خیلی متفاوتی رو امتحان کردم بین ایرانی ها دنا خیلی خوبه. هم معمولیشو داشتیم هم پلاس 

حرف نداره 

[QUOTE=367126241]به نظرم برای خانوم 207 قشنگ تره  بازم خودت میدونی عزیزم  ولی خب شاهین هم شنیدم ماشین خوب ...[/QUOTEآره به نطر خودمم دنا بهتره شوهرم میگه شاهین

یعنی انقدر صدا میده؟

ببین خیلیم نیستا ولی توقع نداره ادم اینجوری باشه ،ماشین قبلیم سمند بود سرعت و قدرت و صداش بهتر بود ،راستی کمک فنرای شاهین خشکه قشنگ رو دست انداز صدا میده