2777
2789
عنوان

دارم یخ میزانم از ترسو دلهره گروگانگیری تورشت

| مشاهده متن کامل بحث + 10399 بازدید | 133 پست
امروز یه خبر خوندم از قتل یه دختر بچه ی ۵ ساله که رابطه ی جنسی مادرشو با عموش رو دیده مادر و عمو اون ...

دیگه فعالیت شیطان بالا رفته 

باید همه زورش بزنه 

قبل ظهور 

باعث ریزش ، غربال ، و سقوط خیلی ها بشه 

اما خدا باید حفظ کنه و نجات بده .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
امروز یه خبر خوندم از قتل یه دختر بچه ی ۵ ساله که رابطه ی جنسی مادرشو با عموش رو دیده مادر و عمو اون ...

و الا دیگه قدیم 

قدیم ها 

به این مکافات و گندی نبود 

یک معتاد بود 

تو کل یک محله و فامیل اسمی میشد و انگشت نما 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خیلی چیزای دیگم نگفتنعکساشونو دیدم همچون چهرشاون غم داشت

من که عکساشون دیدم گفتم خدایا زیر این آسمون چخبره یخسازی با ما نزدیکه تقریبا جایی ک اینا اونجا بودن چقدر آدما ترسناک شدن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

اون بچه 5 ساله فوت شده رفته اینا از کجا فهمیدن چون رابطه جنسی مادر و عمو رو دیده ....

مادر یا عمو هم احمق نیستند که هم بچه رو خفه کنند هم به رابطشون اعتراف کنم 

خیلی از خبر هارو نباید باور کرد

و الا دیگه قدیم قدیم ها به این مکافات و گندی نبود یک معتاد بود تو کل یک محله و فامیل اسمی میشد و انگ ...

همین والا کشت کشتار شده برای مردم مثل آب خوردن حالا یجا هست اسم شهر نمیگم اونجا به ینفر گفتی بالا چشمت ابرو سریع تفنگ درمیارن و شلیک همیشه میگم اونجا دیگه شده تگزاس 

ن خیلی چیزای دیگم نگفتنعکساشونو دیدم همچون چهرشاون غم داشت

این همه خبر بد می‌شنویم ولی این خیلی خبر عجیبی بود 

فکرشم آدمو دیونه می‌کنه بنده های خدا چی کشیدن 💔

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
همین والا کشت کشتار شده برای مردم مثل آب خوردن حالا یجا هست اسم شهر نمیگم اونجا به ینفر گفتی بالا چش ...

الهی عاقبت همه ختم بخیر بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 

بابا چخبره منو دوتا چک بزنن انتقال اوموال میدم اخه ۳ ساااال ؟ حس میکنم پای کینه قدیمی در میونه ۳ سال ...

به نظرم منطقی نیست ! احتمالا یک کلاغ چهل کلاغ شده . خیلی نا معقول هست . احتمالا می خواند آرامش رو از جامعه بگیرند و حس ترس و نا امنی رو القا کنند

اون بچه 5 ساله فوت شده رفته اینا از کجا فهمیدن چون رابطه جنسی مادر و عمو رو دیده ....مادر یا عمو هم ...

ای خواهر انقدر این موردا هستن که دیگ یسری چیزا خودمون واقعا دیدیم مثل همین موضوع دخترکوچولو.خب پدر نمیگه بچه چیشد بلاخره مشکوک میشن کار به پلیس و آگهی میکشه مادر ببرن بازجویی با دوتا داد اعتراف میکنن دیگه 

به نظرم منطقی نیست ! احتمالا یک کلاغ چهل کلاغ شده . خیلی نا معقول هست . احتمالا می خواند آرامش رو از ...

برای منم این موضوع قانع کننده نیست همه رو کامل نگفتن 

بابا چخبره منو دوتا چک بزنن انتقال اوموال میدم اخه ۳ ساااال ؟ حس میکنم پای کینه قدیمی در میونه ۳ سال ...

منم حس میکنم اولا پای خصومت شخصی درمیونه  حس میکنم جز زن گروگانگیر  پای فامیلشونم وسطه  و فک کنم دنبال چیز مهمی بود که سال نگهشون داشتن وگرنه بعدمدت کوتاهتری میکشتنشون

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اینا بجاشون چت میکردن ک ما نمیخاییم باهاتون درارتباط باشیم رفتیم شهر دیگ وسی خیلی پیگیر بوده چاقو نی ...

باز باهمه اینا فامیلاشون  باید باید پیگیر میشدن  باید مشکوک میشدن .....پسرشون سه سال غیبت کرده کسی نگفته این دانش اموز کجاست   اینه  حقوق شهروندی 

به گفته خودشون که اقوام زنگ زدن این گروگانگیرا هم با خط اینا پیام دادن ما نمیخوایم با شما رابطه داشت ...

باز باید فامیلاشون  سری به خونشون میزدن  مشکوک میشدن نوع برخوردشون ازاول تااخرش مبهمه 

یک فامیل درست نداشتن یعنی بیاد ببینه  دردشون چیه ببینه  اصلا خونه رو به کی فروختن هول هولکی وچرا رفتن اخه ....مردم بی محبت شدن 

خب هرکی زنگ‌میزد با گوشی اینا پیام میدادن ما ته انیم نیاین نمیخوایم باهاتون ارتباط بگیریم

باز فامیلاشون بی محبت بودن  بایه پیام  دست کشیدن  ازشون