2777
2789
عنوان

واقعا ساعت سه تومنی به درد نمیخوره 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 103 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم استارتر اینجا هم پولدار و لاکچری و حقوق بالای پنجاه میلیونه روت شد این حرفو بزنی بی کلاس؟

نباید میگفتم 🥺خیلی خجالت کشیدم حس کردم دارم زیر خط فقر ساعت میخرم🥲😂😂

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

دوست پسرته؟ اون چقد برات هزینه میکنه؟ تا حالا کادوی ۳تومنی خریده برات؟

نه عقدیم

روز زن بنده خدا نیم ست خرید

داره چرت میگه کاسیو اصل با ضمانت ۳۹ تومن قیمته

بابا من که اصل نیمخوام 

یعنی غیر اصلش کار نمیکنه خوب؟

نه عقدیمروز زن بنده خدا نیم ست خرید

خب پس حضوری برو‌چندتا ساعت فروشی قیمتا بیاد دستت. با ۳تومن شاید نشه دیجیتال خوبی خرید ولی ساعت عقربه‌ای خوبی میشه خرید. ایرپاد هم گزینه‌ی خوبیه‌هاااااا

پزشک کوچولو🩺📚

اینجا همه لاکچری ان، همه پولدارن، همه خوشبختن  

همه ادا ان، اینجا از کسی نظر نخواه عزیزم

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
خب پس حضوری برو‌چندتا ساعت فروشی قیمتا بیاد دستت. با ۳تومن شاید نشه دیجیتال خوبی خرید ولی ساعت عقربه ...

ایرپاد داره متاسفانه 🥲😂

اره عقربه ای میخوام

چندروزقبل تولددخترم میخواستم ساعت بخرم هرجارفتم گفتن ساعت خوب باکیفیت میخوای بالا۱۰تومن هزینه کن زیر۱۰تومن نخر منم حرف گوش کردم نخریدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖