2777
2789
عنوان

میشه راهنمایم کنید صادقانه

65 بازدید | 11 پست

سلام امیدوارم   دوستان صادقانه بدون قضاوت راهنمایی کنن  بچه ها من دوماهه نامزدم تو این مدت نامزدم کلن دو دست لباس تنش بوده مال خاستگاری و جشن شیرینی خورون اصلن به خودش نمیرسه میگم برو باشگاه اهمیت نمیده میگم خودم برم اندامت خوبه میگم حوصلم سر میره همش توخونه میگه به من فک کن حوصلت سر نمیره اصلن به روز نیست کافه ها و رستورانها بلد نیست میگه من همش سرم تو کار بوده در حالی ک به نظر من عقب افتادگیه مگه بقیه ک میرن کافه و رستوران سرکار نمیرفتن یا دزدی میکردن   قرار بود ماهیانه ۵ تومن بهم بده بقیه خرجام با بابام باشه این پولمم دوست داشته باشم خرج کنم یا پس انداز کنم ماه اول داد ماه دوم نداد  گفت میخوام برات تولد توپ بگیرم ولی تولدم ک شد  خودشون خونه ماشی دعوت کردن و قبلش گفت من فقط کیک و کادو میارم ک ما مجبور شدیم اون موقع ظهر خودمون ژله و دسر و پفیلا ددست کنیم   گفتم کیک سفارش بدیم گفت نه زشت ترین کیکی ک میتونست گرفت برام اورد  به جرعت میتونم بگم هیچ طرحی رو کیک نداشت  شمع هم برام یه شمع گنده گرفته بود تکی ک بدرد رو کیک نمیخورد گفتم خب شمع کو گفت این سکه ایا یکیش بزار  با یه برف شادی ک ابجیش فوری گذاشتش تو کیفش  بدون هیچ بادکنک و فشفه ای وهیچ تزیینی با یه شکلات ک همش اقوام خودش خوردن اینها به کنار کادو اقوامشون هر خانواده بین ۲۰۰تا ۳۰۰ دادن   در حالی ک مال من هر خانواده یه تومن  خودشم ما از قبل بس هیع من گفته بودم دو تیکه طلا خریده بودیم قرار بود دوتاش باهم بیارن وقتی اورد فقط یه دونه بود  واقعن ناراحتم من پرتوقعم ؟ یا کار اون خساسته

بگم این مدت من اصلن نبرده خرید مگه ادم چندبار درسال تولدشه اخه اصلن دوس نداشتم تولدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر توضیح بدین

عزیزم زندگی مشترک خیلی بزرگتر و مهمتر از این چیزایی هست که شما گفتی. اینها آرزوها و خواسته های ی دختر بچه است نه یک خانوم که قراره مسئولیت یک زندگی رو بپذیره. من نمیگم از همسرت توقع نداشته باش اما سطح توقع هر کس نشونه بلوغ فکری اون آدمه. ازدواج فقط پوشیدن لباس عروسی و لی لی کردن نیست. خواهش میکنم حتما به این موضوع فکر کن

عزیزم زندگی مشترک خیلی بزرگتر و مهمتر از این چیزایی هست که شما گفتی. اینها آرزوها و خواسته های ی دخت ...

زندگی با همین ذوقهای زیر پوستی قشنگ میشه با همین ک بفهمی برات وقت گذاشته واهمیت داری ن سرسری گرفته شدی اگه این ذوقها نباشه پس چیکار کنیم همینا دلخوشیه  

قول میدم زیر ۲۵ سال هستی اگه زیر ۲۰ نباشی تازه. فقط اینو بگم آدم ازدواج که میکنه دیگه شمع و کیک و کادو رو یادش میره از بس که مسئولیت زندگی زیاده و اگه الان این چیزای پیش پا افتاده داره ناراحتت میکنه جلوی خانوادت وایسا و هرچقدر هم مخالفن همین الان جدا شو. نه پسررو دوست داری نه پول داره که دلتو به زور پول به دست بیاره خودتم توقعت اصلا کم نیست و بیشتر تحت تاثیر پستای اینستاگرامی که همه زندگی های فیک نشون میدن بهت و فکر میکنی باید همینطوری باشه. فقط جدا شو و بزرگ شو و همین الان این لطفو به خودت و اون پسر بیچاره بکن.پسفردا نخوای با یه مهر طلاق و خداینکرده بچه جدا بشی.رابطه هم داشتی و نداشتی و هرچقدر بوده مهم نیست.فقط الان جدا شو و زندگیتو نجات بده که تهش خوب نیست اینایی که میگی

زندگی با همین ذوقهای زیر پوستی قشنگ میشه با همین ک بفهمی برات وقت گذاشته واهمیت داری ن سرسری گرفته ش ...

شاید اینطوری باشه اما اونقدر چیزای بیشتری هست که به خاطرش ذوق کنی که فشفشه و بادکنک هیچی نیست در مقابلش. اینها نباید عامل جدایی شما بشه. عزیزم اگر روزی شوهرت توی جمع برات احترام قائل نشد یا بهت خدایی نکرده توهین کرد زندگی را برات سخت کرد متوجه میشی که اینها که میگی ذوقش اونقدر اهمیت نداره