سلام امیدوارم دوستان صادقانه بدون قضاوت راهنمایی کنن بچه ها من دوماهه نامزدم تو این مدت نامزدم کلن دو دست لباس تنش بوده مال خاستگاری و جشن شیرینی خورون اصلن به خودش نمیرسه میگم برو باشگاه اهمیت نمیده میگم خودم برم اندامت خوبه میگم حوصلم سر میره همش توخونه میگه به من فک کن حوصلت سر نمیره اصلن به روز نیست کافه ها و رستورانها بلد نیست میگه من همش سرم تو کار بوده در حالی ک به نظر من عقب افتادگیه مگه بقیه ک میرن کافه و رستوران سرکار نمیرفتن یا دزدی میکردن قرار بود ماهیانه ۵ تومن بهم بده بقیه خرجام با بابام باشه این پولمم دوست داشته باشم خرج کنم یا پس انداز کنم ماه اول داد ماه دوم نداد گفت میخوام برات تولد توپ بگیرم ولی تولدم ک شد خودشون خونه ماشی دعوت کردن و قبلش گفت من فقط کیک و کادو میارم ک ما مجبور شدیم اون موقع ظهر خودمون ژله و دسر و پفیلا ددست کنیم گفتم کیک سفارش بدیم گفت نه زشت ترین کیکی ک میتونست گرفت برام اورد به جرعت میتونم بگم هیچ طرحی رو کیک نداشت شمع هم برام یه شمع گنده گرفته بود تکی ک بدرد رو کیک نمیخورد گفتم خب شمع کو گفت این سکه ایا یکیش بزار با یه برف شادی ک ابجیش فوری گذاشتش تو کیفش بدون هیچ بادکنک و فشفه ای وهیچ تزیینی با یه شکلات ک همش اقوام خودش خوردن اینها به کنار کادو اقوامشون هر خانواده بین ۲۰۰تا ۳۰۰ دادن در حالی ک مال من هر خانواده یه تومن خودشم ما از قبل بس هیع من گفته بودم دو تیکه طلا خریده بودیم قرار بود دوتاش باهم بیارن وقتی اورد فقط یه دونه بود واقعن ناراحتم من پرتوقعم ؟ یا کار اون خساسته
بگم این مدت من اصلن نبرده خرید مگه ادم چندبار درسال تولدشه اخه اصلن دوس نداشتم تولدم