2777
2789
قبول نداارم

اونش به خودتون ربط داره و وقتی مخالف همچین تاپیکی هستین نباید ورود کنید قرار نیست که همه مث شما فک کنن 

بیا محترمانه نظرتو بده و برو

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂😂عه دیگه مستقل نیستی پس عریزم همون‌طور که گفتم تحت تاثیر یسری افکار کلیشه ای قرار میگیرن زن و ...

نه پس انداز کافی دارم😂

ولی کار تمام وقت ندارم دیگه

چون من بعد ازدواج رفتم ارشد

دانشگامم از ایناس که اساتیدش کلا با آدم شاغل کنار نمیان

منم دیگه چسبیدم به درس و کارای خونه

نهایتش پروژه ای چیزی تو لینکدین و... ببینم انجام میدم

یه سودم از صندوق لوتوس میگیرم

اما خب در کل خرج خودم و خونه با همسرمه

دیگه به فروش رفتیم تموم شد😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
هیچوقت با یه ...بحث نکناگر کردی نشون میده که خودت ...نه طرف😉ولش کن بزار جولان بده از کنار این کاربر ...

آخه میدونی فک میکنن با دوتا کلیپ اینستا میشن علامه هلی خبر ندارن زندگی چه آشی پخته واسشون بعدشم تا تجربه کسب نکردن یا ندیدن نباید نظر بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما از شرعیات حرف نمیزنیم

میدونم ولی این چیزی که اینا میگن پشتش اسلام هست که حتی برای شیر دادن هم مادر میتونه پول بگیره 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هیچوقت با یه ...بحث نکناگر کردی نشون میده که خودت ...نه طرف😉ولش کن بزار جولان بده از کنار این کاربر ...

اوکیه درست میگی با همون جا خالیا بحث فایده نداره چون حرف حرف خودشونه❤️🤝

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه پس انداز کافی دارم😂ولی کار تمام وقت ندارم دیگهچون من بعد ازدواج رفتم ارشددانشگامم از ایناس که اس ...

نه نه خواهر خودتو فروختی نگو مستقل😂😂😂💔💔💔💔

خداروشکر اصلش اینه زن هرکاری داشته باشه پولاش برای پس انداز خودشه و سرمایه خودش نه اینکه زحمت بکشه خرج زندگی رو بده!

زن هم وظایف سنگین رو دوششه خانه داری و غذا و تربیت بچه و.....هروقت این وظایف تقسیم شد مثل بقول خودشون آمریکا چشم ماهم خرجمون رو خودمون میدیم 

باهاش حرف میزنم

همینجا خبر بده ک چی گف اگ راهنمایی خاسی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یعنی هنوز از خانوادم پول میگیری یا اینکه سرکار میزی ؟ 

مگه همچین چیزی ممکنه من تایمی ک با شوهرمم دوست بودم بهم پول تو جیبی میداد باز تازه پول باشگاه خرید یهویی لباس لوازم ازایش حتی شامپومو خودش میخرید اسن پولی ک میداد صرفا برای خودم بود باز ترمیم ناخن هم میرفتم ۴۰۰ تومن میداد میگفت این برای ناخنت 

نه اکثرا فکر میکنن شوهر عابر بانکه

وای چقدر تو احمقی آخه

تو یه تاپیک میگی زن نباید شاغل باشه و فقط خونه دار باشه شغل برا چیشه تو یه تاپیکم میگی از شوهرتون پول نخواین خودتون شاغل باشین

احمق تر و عقده ای تر از تو تا حالا ندیدم تو هر تاپیکی داری یه زری میزنی

گمشو دیگه اه