2777
2789

الان 4 ماهه مهاجرت کرده و فعلا دوریم از هم وقتی عصبانی میشه خیلی بد دهن میشه و با یه چیز کوچیک بهم فحش میده

امروز زنگش زدم بعد توی تلگرام همدیگه هستیم دیدم به دوستاش اول زنگ زده و به من زنگ نزده بعد یکساعت زنگش زدم باز بهش میگم چرا دیدی زنگت زدم زنگم نزدی بهم میگه تو گوه میخوری منو بازخواست میکنی و طلبکاری ازم و توی این موقعیت بهم استرس میدی و فلان..

همیشه کارش همینه و بعدم با یه معذرت خواهی جمعش می‌کنه ولی من اگه تلفنش رو جواب ندم مرده و زنده رو میاره جلوی چشمم

باید اینجور وقتا چه رفتاری داشته باشم تا بفهمه نمیتونه هر اشتباهی کنه و باز طبیعی رفتار کنه

همیشه هم وقتی بهش میگم رفتار تو بهم ثابت می‌کنه که بخوام بیام پیشت یا نه میگه تو همیشه برمیگردی پیش خودم و خیلی مطمئنه و برای همین هر طور بخواد رفتار می‌کنه

چیکار کنم ؟

خانومایی که عکس گذاشتن سایت وقیح توی اینستا عکس 382 نفر تون و با کاربری پست کرده من سقف تاپیکام پر شده مجبورم اینجا بگم ببخشید اسی

کسایی که عکس گذاشتن پیگیری کنن

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی معذرت خواهی کرد گله کن بگو از رفتارش خسته ای.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

از وقتی ک رفته اینجوری شده یا ازاول هم همینجوری بود؟؟؟

همیشه بددهن بوده ولی اخیرا خیلی بیشتر شده و اصلا اهمیت نمیده که رفتارش ناراحتم می‌کنه پیش فرضش اینه که این زن همیشه هست کنارم