2777
2789
عنوان

واقعا حالم بد

61 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

ماجرا از این قراره که عمه جان من😐😐😐 میخواد بیاد خونمون تا حالو هواش عوض بشه و قراره حداقل دوهفته بمونه 😭😭😭😭با دختر و پسرش

من دوران امتحاناتمه ، خونمون یه خوابس اصلا نمیتونممم تمرکز کنم خونمون شلوغ میشه ، اصلا هم درک و شعور نداره که بگه دوروزمونه عوض شده نمیشه بری 1ماه وایسی خونه کسی 

تروخدا برای مدت طولانی نرید خونه کسی 

این تاپیکو واسه این زدم که چند روز پیش یه خانمی تاپیک زدن که 12 روزه خونه برادرشون هستن و زنداداشش شام و ناهار درست میکنه ولی ظرفارو نمیشوره 

خب اون خانم بخدا وظیفه نداره که 12روز به شما سرویس بده 

پ ن : حالم خیلی بده دلداریم بدید 😂😂

خانومایی که عکس گذاشتن سایت وقیح توی اینستا عکس 382 نفر تون و با کاربری پست کرده من سقف تاپیکام پر شده مجبورم اینجا بگم ببخشید اسی

کسایی که عکس گذاشتن پیگیری کنن

یکی تون تاپیک بزنید 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ بزن بگو الان امتحان دارم ،نمیتونیم با شما وقت بگذرونیم ،بعد امتحان بیا که منم بهم خوش بگذره

باورت میشه هر روز زنگ میزنه که میخوام بیام 😐😐

مامانم روش نمیشه بگه نیاید ولی هیچی نمیگه

نه میگه بیاید نه میگه نیاید خودش واقعا نباید درک کنه؟؟

باورت میشه هر روز زنگ میزنه که میخوام بیام 😐😐مامانم روش نمیشه بگه نیاید ولی هیچی نمیگهنه میگه بیای ...

ببین ،مرگ ی بار شیون یک بار ،بگو به مامانت بهش بگه ،خودتون رو اینقدر اذیت نکنید ،

من چه قدر از این مهمونهای بی شعور عذاب کشیدم ،الان اگه بود رک میگفتم کار دارم

خیلی بده 

بخدا من زندگیم سر همین مهمونیا نبود شد 

هرسالم دوره امتحانا عمم پامیشه میاد خونه ما 

بخدا منم ادمم 

جرعت نداری تکون بخوری تو خونه خودت میره آبروتو میبره 

انقدر امروز گریه کردم که نگو 

بعد جالبیش اینجاست که ما سال تا سال خونش نمیریم😐😐😐

میشناسم ،خودم داشتم خواهر شوهر آشغالم ،میومد با بچه هاش و تازه مهمونم دعوت میکرد انگار خونه صاحب ندا ...

وااای دقیقاااااا عمه منم همین طوره زنگ میزنه ده نفر دیگه رو هم دعوت میکنه خودش کمه اونا هم میان 

خیلی بده بخدا من زندگیم سر همین مهمونیا نبود شد هرسالم دوره امتحانا عمم پامیشه میاد خونه ما بخدا منم ...

دقیقا ،منم همین طور بودم نهایتها ی ناهار یا شام اونم بدون دعوت نه ،ولی بیان خونت بمونن ،سرویس بدی حالم بد میشد ولی از طرف من به مادرت بگو یک بار خجالت رو بزاره کنار و بگه راستش دخترم امتحان داره ،الان نمیتونیم پذیرایی کنیم ،ببین چه قدر راحت میشبد ،به درک که حرف در آورد

دقیقا ،منم همین طور بودم نهایتها ی ناهار یا شام اونم بدون دعوت نه ،ولی بیان خونت بمونن ،سرویس بدی حا ...

مشکل دقیقا همین رودربایستی داشتن مامانمه که من بدبخت شدم