یکی از دخترا مامانشم در جریان ارتباط دخترش با این پسره هستش کلا شب و روز ناهار همه چیز میره خونه این دختره 2ساله کلا نیاز های جنسی و این پسررو دختره تامین میکنه حالا ب نحوی مامان دختره مطلقه هستش با بابای پسره دوست شده و پدر و پسر هردووو شب و روز پیش این مامان و دخترن از طرفیم مامان پسره همش زنگ میزنه ب نامزدم پسرم کجاست آمار بگیر باباش هم نیست شوهر منم نمیگه ب خانمه ک قضیه از چ قراره من هی بهش میگم خب بهش بگو پسرت و شوهرت رل دارن میگه ب من چ خیلی دلم برا زنه میسوزه تا یک دو شب تنهاس خونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی ایرانیا جدیدا از خود فیلم های ترکی بدتر شده انگار هرکی خیانت نکنه غیر عادی الان یه خانمی میگفت اگر مرد متاهل عاشق یه دختر دیگه شد و باهم بودن یا اصلا ازدواج کردن تقصیر اون دختر چیه ؟خب مرد عاشقش شده دیگه
گناه داره ب طور ناشناس بهش بگید ...بفهمه داخل چه منجلابی داره زندگی میکنه
جالب اینه زنه برا شوهرش تولد گرفته بود مرده تو پیجش همه عکس خودش و زنشه اما رل داره!!! ی شب بعد تولدش اون زن ج.. براش تولد گرفته بود شبنرفته بودن پدر پسر خونه زنه تا دو شب ب نامزدم پیام میداد جوابمو نمیدن نگرانم کجان فکر کنم خودشم مشکوک شده اما دیگ ن اینکه بفهمه پسرش ..