2777
2789
عنوان

مزخرف تریم دوستی که داشتین😂😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 74 پست

رفیقم بود ولی همش نصیحتای ناجور میکرد درقالب دوستی یجوری میگفت ک انگار واقعا حق با اونه درست ترین کار ممکنه خداروشکر تو دامش نیفتادم بچه بودیم اونموقع کلاس 7 و 8 بودیم و اون خیلی تو فاز رابطه ج با پسر و حتی گل کشیدنو اینجور چیزا بود ک همون موقع کات کردیم

اخریشم چندوقت پیش از زندگیم انداختم بیرون همش سعی داشت چهره نامزدمو پیش من خراب کنه همش از بدیش میگف نامزدمنو با بقیه مقایسه میکرد ی ناراحتی کوچیک بینمون پیش میومد این دوستم میفهمید دامن میزد بهش بزرگش میکرد چشم دیدن 1 لحظه خوشیمونو نداشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیا بودن که خداروشکر دیگه تو زندگیم نیستن....یکیشون مال مدرسه ام بودم خراب خراب بود با دوست پسرم ر ...

وای خدایا منم همینطور البته برای من در حد یه بار بوده ولی همون یه بار جوری خودشو از چشمم انداخت

۹ سال تو مدرسه باهاش دوست بودم تو تمام درسا کمکش میکردم سال کنکور بهش گفتم بیا خونمون درس بخونیم هر روز از ساعت ۶ صبح میومد تا ۷ شب درس میخوندیم کلی درس بهش یاد میدادم ، صبونه و ناهار و میان وعده مامانم برامون درست میکرد تا دانشگاه قبول شد رفتاراش سرد شد جواب پیامامو نمیداد اخرشم یه بار ک ازش پرسیدم گفت تاریخ انقضای دوستیمون تموم شده من تورو فقط برای درس و مدرسه میخواستم

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

یکیشون مال دوران راهنماییم بود

اینطوری بود ک هی مشکلاتشو خیلی بزرگ جلوه میداد بعد هرچیم راهنماییش میکردم یا سعی میکردم حالشو خوب کنم خودش نمیخواست و هی پافشاری میکرد ک ن من بدبختم و توقع داشت حرفاشو تایید کنم درصورتی ک اکثر مشکلاتش فقط تو ذهنش مشکل بودن یعنی یچیزای ساده ک برا همه پیش میادو خیلی بزرگ جلوه میداد و دوست داشت بش ترحم کنن

بعد بعضی وقتام میپرسید اگه بمیرم ناراحت میشی؟ دوستم داری؟ واقعا بدم میاد کسی خودش این سوالارو بپرسه ازم.

تو واتساپ انلاین بودم ی پیام میداد چندثانیه بعد بازش میکردم میگفت انلاین بودی چرا جوابمو ندادی:/ ب دقیقه نمیکشیدااا

حتی اگه چند دقیقه هم میشد غیرمنطقی بود توقعش.. ببخشید ولی اسیر ک نیستم. وقتی انلاین میشم دلیل بر این نیست برا اون انلاین شده باشم. منم ادمم کارای دیگم دارم. انگار داشتم خفه میشم از شدت گیراش.

بعد موقع امتحان.. برا ریاضی دبیر سوالارو فرستاد مجازی بود اونموقع

قبل اینکه حل کنم هی زنگ میزد میگفت برام بفرست برام بفرست جوابشونو:/ هنو ده دقه نگذشته بودا.. یعنی اصلا تمرکز نمیذاشت. بش گفته بودم بذار ی نیم ساعت حل کنم میفرستم ولی اصلااا براش مهم نبود.. تهشم گوشیو گذاشتم حالت پرواز.. ولی از شدت اعصاب خوردی و اینکه نصف وقتم رفته بود خراب کردم اون امتحانو..

۷سال باهم دوست بودیممن غم و غصه هاشو گوش میکردم ولی اون ته تهش میگفت بیخیال و ولش کن میگذرهبعد ۷ سال ...

وای چقدر بیشعور منم یادمه خیلی به حرفش گوش میدادم و چقدر راهنمایی میکردم دلسوز بودم و بعد منو به خاطر یه پسر فروخت و خیانت کرد بهم

😂😂😂شلوار نداشت خودشون حتما

چ میدونم والا 😂انقددددددددددد دختر مظلوم و خوبی بود ک نگو من ب مامانم میگفتم بگو خودم دزدیدم نگو کار اونه انقد ک اون معصوم بود بهم گفت کمرم فکر کنم یچی نیش نیش میزنه برو بیرون ببینم چیه گفتم برو تو اون اتاق گفت ن تو برو خجالت میکشم فقطم همون ی شلوار تواتاقم انداخته بود کاملا بقیه چیزا مرتب و جمع بعدش رفتم بیرون وبعد گفت بیا ی نایلون بزرگ هم همراش بود من فکر میکردم برام هدیه اورد انقدددد ذوق داشتم تا اخر سر ک رفت ک بهم ندادش ظهرش خواستگ شلوارو بپوشم برم دکتر دیگه نبودش😂

ی دوست داشتم خوشگل خوش هیکل درس خون ،امااااا بشدت بی چشم و رو و دزد بود همش پولامو میدزدید مطم ...

😂😂دید درس براش پول نمیشه چقدر بد ماهم داشتیم اصلا به قیافش نمیخورد

بعد اینم یادم رفت بگم که به همسرم تو اینستا بطور ناشناس پیام داده بود تا باهاش اکی بشه ، از یه راهی فهمیدیم اونه و دکمشو برای همیشه زدم

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

تو دوست همیشه شانس داشتم،ولی یه همکلاسی دانشگاه داشتم خیلی چیپ بود چندبار رسوندمش انگار رانندش بودم حتی تشکرم نکرد منم دیگه رابطمو قطع کردم باهاش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡