2777
2789
عنوان

دیشب دعوا کردیم الان پیام داده خونه نباش برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 73 پست

کاش قبل بچه یا بچه دوم مشکلت و حل میکردی .‌مردهایی که سر و گوششون می‌جنبد شکاکن . دیگه با دوتا بچه یه جوری سعی کن نیازش و برطرف کنی دیگه باید به خاطر  بچه ها بسازی 

ی زمان دوسش داشتم حتی عاشقش بودمخودش با خیانتهای ریز و درشتش گند زد ب همه چیدیگ حسی ندارم بهشنگران م ...

باید به زندگی تون کمک کنین و برگردین به احساس قبلتون..بچه ها باید عشق رو از شماها یاد بگیرین تا در آینده زندگی موفقی داشته باشن.همسر منم خطاهایی داشته اوایل اما چه میشه کرد تو زندگی با پدر و مادرشون چیزی یاد نگرفتن و یه سری عقده دارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من همیشه استرس دارم قصمون برعکس باشع..و طلاقمم بدع..مجردم ولی خیلی گرم

منم مث شما .. گرمتر از همسرمم برا همین به اسی میگم بهش حق بده . وقتی نیاز داری و برآورده نمیشه باور کن انگار پریودی انقد اعصابت خورد میشه. ولی خب ما خانما وفادارتریم به زندگی سریع به خاطر چنین چیزهایی پامون رو کج نمیذاریم . اما مردا خب دایره دیدشون کوچکتره خیلی چیزا رو درنظر نمیگیرن مثلا الان شوهر اسی با خودش نمیگه خب خانمم خسته س یا شرایطش نیست و یا قبلا خطاهایی دیده از من که سرد شده اون در لحظه فکر نیاز خودشه . این خصلت آقایونه 

نه اصن قبول ندارهمیگ من فقط سرکار میزارمچیزی بینمون نیسمیگ اونا رو اسکول میکنم

خب پس حتما باید با مشاور صحبت کنید

حتی اگه راضی نشد بیاد خودتون برید پیش مشاور و حتما راهنمایی بخواید ازش

این خیانتاش خیلی جدیه کسی که انقدر راحت مجازی خیانت میکنه و هیچ حس عذاب وجدانی نداره خیلیم رنحت کارش به خیانت حضوری و جنسیم کشیده میشه

🦦

باور کن خیلی از مسائل با حرف زدن حل میشه اما باید کاملا دوستانه باشه نه با دعوا ... ما قبلا اگر دعوامون میشد من سکوت میکردم که بیشتر جو ندم . بعد گذشت یکی دو روز میرفتیم بیرون تو پارکی بلواری جایی پیاده روی و درموردش حرف میزدیم . میدونی تو محیطهای عمومی تن صداها بالا نمیره که تبدیل به دعوا بشه اما تو خونه بخوای حرف بزنی تا یه ذره یکی داد بزنه اون یکی هم صداشو بلندتر میکنه و نتیجه ش میشه یه دعوای دیگه 

درستهوای ب مشکل نخوردی با شوهرت؟

بدون مشکل که نیست .. ولی خب درکش میکنم دیگه گاهی کارش اجازه نمیده اعصابش از جای دیگه خورده یا ... خیلی وقتا شروعش با من بوده ولی بد نمیدونم که چرا من باید بگم بیاد برا رابطه 

حس می‌کنم تو رابطه خیلی سردی زیادی سرت تو گوشیه یکم مراقب زندگیت باش منم خانومم بچه دارم میتونستی بر ...

اخرین بار ک رابطه مقعدی داشتیم و صبحش درد داشتم دیدیم پیام داده ب یه ج.... حضوری چند

با گوشیمم پول درمیار کار میکنم البت اون خبر نداره پول درمیام خرج خودم میکنم فقط

خونه همیشه مرتب و ترمیز خوشمزهترین غذاهارو میپزم

اونم دائم در حال بددهنی و چت با زنای خرابه

پسرم هر ۵ دقیقه میاد ممه میخوره توان ندارم دیگ

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

دیروز غروبم ک حموم بود گوشیشو باز کردم باز دیدم ب یکی پیام داده سلام خوبی

دلم پر شد 

حس بدی داشتم واس همین دلم نمیخواس برم سمتش

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

شوهرت از اون بیشرف هاست 

البته اونام لنگه خودشن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

عزیزم شما همسرت نیازش زیاده دیگهبا اونا هم چت اینا

چون معتقد نیست 

و مجبوره نیازش تخلیه کنه

کارش بده خیلی

ولی خب چه کنه

سعی کن نیازش نه نگی خیلی فشار میاد بهشون

شوهر منم بچه کوچیک دارم خستم اینا واقعا عصبی میشه فرداش