2777
2789
عنوان

شوهرم و زندگیم نابود شد

629 بازدید | 27 پست

دلم میخاد بمیرم 😭 😭 😭 😭 😭 😭 خستم چرا سرنوشتمو اینجوری نوشت خدا من که بنده خوبت بودم من که همیشه سر وقت نمازمو خوندم روزی هزار دفعه شکرت میکردم من که انقد عاشق خودت و ائمه بودم چرا بازنذگیم ابن کارو کردی چراااا مگه من چه گناهی کرده بودم که انقد در به دری کشیدم به خاطر یه بچه 

تو که می‌دونستی من چقدر شوهرمو دوست داشتم چقدر تو ذهنم برای آینده نقشه کشیده بودم چرا اینجوری شد زندگیم نا بود شد 

سه ساله آزگار شوهرم آمپول میزد به امید اینکه از بیضه هاش نمونه برداری کنن اسپرم پیدا شه ای وی اف کنیم 

اما همونم نبود 

دلسرد شدم از زندگی دلم میخاد بمیرم با عشق با شوهرم ازدواج کردم درسته بچه همه چی نیس ولی من بدون بچه چطور زندگی کنم هیچ امیدی ندارم دست و دلم سست شده 

همش گریه میکنم شوهرم میگه برو طلاق بگیر به پای من نسوز 

اما من میگم بیا بریم دنبال اسپرم اهدایی شاید از این راه بچه دار شدیم حیفه زندگیمون بهم بخوره 

ولی دلم راضی نیس به اهدایی شاید زمان  فکرمو عکس کنه نمیدونم 

دلم خیلی شکسته زندگی برام تموم شده الان مرده متحرکم‌

هیچکس منو درک نمیکنه می‌دونم شمایی که این تاپیک و میبینی شاید پیش خودت منو مسخره کنی درکم نکنی ولی من نوشتم تا آروم شم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ب جنین اهدایی یا اسپرم اهدایی فک نمیکنی..چ عیبی داره تو شکم تو رشد میکنه و میشه بچه جفتتون‌‌‌‌..‌خودم تو موقعیت شمام و درک میکنم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

عزیزم شوهر خاله منم همینجوری بود خیلی راه هارو امتحان کردن نشد آخر بچه از پرورشگاه آوردن اینقدر قنده که خدا میدونه به اینم فکر کن اسپرم اهدایی هم خوبه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد بعضیاتون زندگیو سخت میگیرین

اینهمه بچه بی سرپرست هست که نیاز به پدر مادر دارن 

مهم اینه که زن و شوهر کنار هم خوشبخت باشن بچه خود آدم مثلا میخواد چیکار کنه که فرزند خونده نمیکنه نمیفهمم 

منم مشکل شما دارم

با این تفاوت 3 بار ای وی اف منفی داشتم

اما همسرم نمیگه برو 

میگه دوباره انجام بده 

نظر من براش مهم نیست 

من مطمئنم اگر مشکل از من بود یک امپول نمیزد 

و دوری جدا شده بود

خیلی هم درکت میکنیم خدا کمکت کنه واقعا خودت تو تاپیکت گفتی بچه همه چیز نیس ،درس گفتی حتما راهی هست نگران نباش بخدا فکر کردم بچت مرده خدای نکرده ،الهی فدات شم عزیزم میتونی از بهزیستی بچه بیاری بخاطر ثوابش نه بخاطر آرامش قلبت وآرامش یه طفل معصوم

چیزی زدن به نام بچهه؟شرایطشو میدونی بگی؟

آره خیلی سخت میگیرن یه خونه و یه باغچه فکر کنم تا دوسال هم تند تند به بچه سر میزنن فکر کنم شش ماهم دوندگی کردن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد بعضیاتون زندگیو سخت میگیریناینهمه بچه بی سرپرست هست که نیاز به پدر مادر دارن مهم اینه که زن و شو ...

قربونت برم یه سری از جمله خانواده خود من و همسرم 

فرهنگ اینو ندارن 

و ممکنه بچه اذیت شه و اسیب ببینه