2777
2789
عنوان

مزخرف تریم دوستی که داشتین😂😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 74 پست
چقدر مشکل روانی و کمبود داشته هنوزم باهاش دوستی؟دقیقا حالا اینکه ما مشکلاتمون نمیگیم دلیل بز این نیس ...

باور کن مشکلات من هزاربرابر بدتر بود کلا نسبت ب اکثریت ادمای اطرافم.. هنوزم هست.. طوری ک زندگیمو تعریف میکنم باور نمیکنن میگن مگه فیلم ترکیه مگه رمانه..

حالا هیچی نمیگم دلیل نمیشه شاد و خندان باشم همیشه.

ولی طرف فکرده من بیکار علافم هی ب خواسته های اون برسم.. هیچ مشکلیم ندارم. خیلییی انرژی منفی بهم میداد.. طوری ک من دلم نمیومد کسیو ناراحت کنم یا بلاکش کنم خیلیم دودوتا چارتا کردم و با خودم کلنجار رفتم ولی هیچ راهی جز قطع ارتباط نداشتم.. چون قبلش هزاربار با زبون خوش براش توضیح داده بودم نمیفهمید.

چ میدونم والا 😂انقددددددددددد دختر مظلوم و خوبی بود ک نگو من ب مامانم میگفتم بگو خودم دزدیدم نگو کا ...

چه برنامه ریزیم کرده بوده😂😂😂با این هوش و برنامه دقیق الان باید باند خلافکار داشته باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر مشکل روانی و کمبود داشته هنوزم باهاش دوستی؟دقیقا حالا اینکه ما مشکلاتمون نمیگیم دلیل بز این نیس ...

ن خدانکنه

دوست نیستم

مال دوران راهنمایی بود دیگه نمیبینمش خداروشکررر

بعد همینجا تموم نشد.. ماجرا تا جایی پیش رفت و انقد اذیت میکرد و کلا اسیرم کرده بود ک منی ک اصلا از ب ...

دلم براش سوخت ببین چیا کشیده که اینجوری شده بدبخت چقدر خوب که از زندگیت بیرون کردیش

اها اینم بگم با ی دختره دوست شدم انگار رلم بود تا رفیق همش ابراز محبت میکرد عشقم اجی قربونت برم بعدم ...

😂😂😂وااای من بودم براش یکی جور میکردم دست از سرم ورداره عجب ادمی

دلم براش سوخت ببین چیا کشیده که اینجوری شده بدبخت چقدر خوب که از زندگیت بیرون کردیش

یچیزایی بستگی ب انتخاب خود ادم داره

من هزاربرابر بدترشو کشیدم و دارم میکشم ولی انتخاب کردم روی خودم کار کنم تا مقاوم تر بشم و قوی تر..

یکیم میبینی مهم نیست مشکلش چیه

دنبال راه حل نیست

و خودشو هم درست نمیکنه

فقط هی میگه من چقد بدبختم

من قانونم اینه

یا راه حل پیدا میکنم

یا خودمو مطابق شرایط تغییر میدم

اون نمیخواست رشد کنه فقط جلوی رشد منو میگرف.. اصن نمیدونی چقد از وقت و انرژیمو میگرفت طوری ک باش حرف ک میزدم انگار از نظر روحی انرژیم کاملا تحلیل میرف.. مجبور شدم حذفش کنم بعد جای اینکه بگه کجای رفتارم اشتباه بود بهش برهم خورد و وقتی مدارس حضوری شد هی خودشو میمالوند ب دوستم و جلو من پز میداد کلا خیلی سم بود.

یعنی اولین بار بود من دختر شادیم هر بار ک با این بشر صحبت میکردم تا 1 روز تو خودم میرفتم بعدش من معت ...

یه سریا کلا انرژی منفی خالص و هیچ جوره نمیشه باهاشون ساخت کار خوبی کردی

😂😂😂وااای من بودم براش یکی جور میکردم دست از سرم ورداره عجب ادمی

دو هزارتا رفیق داشت ولی میگف تو با همشون فرق داری برام 

منم از نزدیک ندیده بود تاحالا اون شمالی بود من لرستانی تو تلگرام اشنا شدیم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

یکی از دوستام بود ک تازه یک ماه آشنا شده بودم باهاش مجازی رابطه خودش با رلش خوب نبود و همیشه به من و موهام و زندگیم حسودی میکرد و خودش هم میگقت 

از همون اول دوست پسرم حس خوبی نسبت بهش نداشت ولی من به حرفش نکردم از روزی ک از رابطه ما خبر دار شد

همه چی مون خراب شد ب حدی ک کات کرده بودیم من عر میزدم تو خونه منم برداشتم کلا پاک کردم شاد رو فقط آیدی شادم رو داشت دیگه پیام هاشو ندیدم

رفته بود پیوی دوست پسرم نانا کجاست و فلان ک اونم الکی گفت کات کردیم و فلان برگشته میگه من از شما خوشم میاد راستش حالا ک کات کردین بیاین باهم باشیم 😑😑😑دوست پسرم قسم داده اینا رو ب نانا نگو اونم تمام و کمال گفت دیدی گفتم این دوست خوبی نیست 

خلاصه یاد گرفتم اول به دوست پسرم بگم هرچی زیر رو چون همیشه عین همون چیزی میشه ک اون میگه رابطمهون داشت خراب می‌شد از چشمای شورش 🤧🤧ولی خداروشکررر دوسم داشت و برگشتیم 

ی دخمل ناناز