2777
2789
عنوان

مزخرف تریم دوستی که داشتین😂😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکیشون مال دوران راهنماییم بوداینطوری بود ک هی مشکلاتشو خیلی بزرگ جلوه میداد بعد هرچیم راهنماییش میک ...

بعد همینجا تموم نشد.. ماجرا تا جایی پیش رفت و انقد اذیت میکرد و کلا اسیرم کرده بود ک منی ک اصلا از بلاک خوشم نمیاد مجبور شدم بلاکش کنم چون ب جایی رسیدم ک نوتیف پیامشم بشدت عصبیم میکرد. خودمم حال روحی خوبی نداشتم و واسه همین دیگه بدتر رو اعصابم بود.

بعدا مدارس حضوری شد تو مدرسه دیدمش

اینطوری بود ک مینشستم کنار دوستم حرف میزدیم اینا

تیکه مینداخت 

مثلا یبار گفت چقدر عقده ای هستی هی خودتو میچسبونی حالا چرا؟ چون از شوخی دستمو انداختم گردن دوستم!! طرف دوست صمیمیم بود.. کاریم ب اون نداشتیم خودمون دوتا داشتیم حرف میزدیم

یا مثلا دوستمو بغل میکردم میگفت میخواین تو ی بشقاب هم غذا بخورین!

بعد خودش تا زنگ میخورد میرفت میچسبید ب دوستم میبردش تو حیاط سرگرمش میکرد هی باش حرف میزد ک پیش من نیاد بعد هی میچسبید بهش بغلش میکرد و.. ک نشون بده با دوستم خیلی صمیمیه و..

خلاصه خیلی عقده ای بود.

درس میخوند میگفت نمیخونمدختره ی احمق فکر میکرد از ذهنش میکشم بیرونمیگفت به کسی نگو درس میخونی هم چشم ...

😂😂وااای ماهم سال کنکور داشتیم دیگه تقریبا همه اینطوری بودن منم دیدم فقط منم که سادم تا صفحه کتابی که خوندمو میگم دیگه منم نگفتم

اها اینم بگم با ی دختره دوست شدم انگار رلم بود تا رفیق همش ابراز محبت میکرد عشقم اجی قربونت برم بعدم همش شاکی بود ک چرا ابراز محبتای من مث خودش نیس 

هی پیام میداد زنگ میزد خب یبار پیام میدی هروقت انلاین شم میام میبینم یا زنگ زدی یبار دیدی جواب نمیدم چرا 200 بار دیگه زنگ میزنی 

یا میومد میدید من انلاین شدم ولی ب اون پیام ندادم ناراحت میشد اعصابمو خورد میکرد 

من اون تایم ازمون تیزهوشان داشتم بهش میگفتم من درس دارم بخاطر همین نمیتونم زیاد انلاین باشم حرف بزنیم نمیفهمید ک نمیفهمید 

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

بعد همینجا تموم نشد.. ماجرا تا جایی پیش رفت و انقد اذیت میکرد و کلا اسیرم کرده بود ک منی ک اصلا از ب ...

منم وقتی دیدم اینطوریه اون و دوستمو باهم تنها گذاشتم . چون مثل اون عقده ای نبودم برامم مهم نبود.‌ قرار نبود بین منو دوستم بخاطر ی ادمی ک فقط میخواست عقده هاشو خالی کنه خراب بشه.. با دوستم درارتباط بودم ولی ن توی مدرسه و جلوی اون

ولی کلا هیچکدوم از اطرافیانم انقدر حال بهم زن نبوده برام از نظر شخصیتی..

چقدر ازین آدمای مرموز بدم میاد و چقدرم زیادم

یعنی اولین بار بود 

من دختر شادیم 

هر بار ک با این بشر صحبت میکردم تا 1 روز تو خودم میرفتم 

بعدش من معتقدم رفیق کسی هست که کنار نخوای مراعات منی چجوری باشه چجوری حرف بزنی 

کنارش راحت باشی. من 3 تا از این رفیقا دارم

ولی کنار این ادم باید مراقب میبودم که ی وقت جمله ای نگم ناراحت بشه، کلا خوشحالم جدا شدیم ولی همیشه ارزو میکنم حال دلش خوب شه 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
وای ی دوست داشتم ۲ بار جدا شده بود و برا دفعه سوم عقد کرد و باز هم با دوست پسر سابقش خیانت کرد به نا ...

وای خدا اینجور آدمارو ورداره بخدا دوستی باهاشونم جرمه 

بعد همینجا تموم نشد.. ماجرا تا جایی پیش رفت و انقد اذیت میکرد و کلا اسیرم کرده بود ک منی ک اصلا از ب ...

اها اینم بگم اینطوری بود ک تا از من زودتر میرسید سریع میرفت مینشست رو نیمکت پیش دوستم ک من نتونم بشینم پیشش مثلا میخواست حرص منو دربیاره😂 درحالی ک من هی میگفتم چ ادم چندشیه و دلم براش میسوخت ک انقددعقده ایه..