2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همیشه میگم حقوق کمتر اما قانونی و پول حلال خیلی برکت دارهشیطون یعنی شاد هستی و یه کوچولو هم بدت ن ...

جفتش قانونی و حلاله پرستارم و با دل و جون کار میکنم واسه بیمار

اما شک داشتم محل کار فعلیم بمونم کارش سبک‌تره و حقوقش کمتر یا برم بیمارستان خصوصی زحمتش بیشتره حقوقشم بیشتر

اره درسته با پسرا هم رفتارم مثل دختراست و بگو بخند میکنم چون فارغ از جنسیت بهشون نگاه میکنم

ممنونم عزیزم

میشه اخرین سوالمم جواب بدی لطفا؟ آزمونی که دادن قبول میشم؟ بشم یا نشم میدونم به صلاح بوده فقط میخوام بدونم🤭

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

قبول میشی

ممنون😘❤️

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

درمورد من چی حس میکنیییی

سنا خانم عزیز تو یه دختر تحصیل کرده و مودب هستی و به راحتی با کسی درد دل نمیکنی زیاد به آدما اعتماد نمیکنی 

خواستگاری زیادی داری خیلیاشون جرئت نمیکنن بیان جلو

عزیزم لطفااا حستو به منم بگو بنظرتون بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ از خصوصیاتش میگی بهم ل ...

خصوصیاتش هم اینه که مغروره خوشتیپه . حس میکنم دوستت داره اما هنوز اونقدی نیست که بخواد بیاد خواستگاریت اما خب خواستگاری خیلی خوبی هم داری که میان 

با یه آدم خوب و فرهنگی ازدواج‌میکنی 

منم میگی حس ن بهم چیه.. برمیگرده؟ کی پیام میده؟

رها خانم ببخش ک دیر جواب دادم تو یه دختر کاملا احساساتی هستی و پوست سفید داری حس میکنم خیلی نازی

تا زمانی که تو دنبالشی و پیگیرش هستی برنمیگرده اما وقتی خودتو مغرور نشون دادی و خودتو دوس داشته باشی خیلی اون پیگیر میشه و میاد