2777
2789
شما بگو چجور اعتماد کنم خیلیا که نماز نمیخونن دعا نمیکنن بهتر از ما زندگی میکنن

بابام میگه خدا به بعضیا انقد همه چی میده که دیگه توی این دنیا چیزی نخوان و همه چیو. داشته باشن و دیگه صداش نزنن اما در نهایت در آخرت عذابشونم میکشن،نگران اونا نباش رفیق، خدای ما خدای اوناهم هست بلده چیکار کنه،همیشه خدا کسایی رو که دوسشون داره بهشون بیشتر سختی میده که بیشتر صداش کنن:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چطور صداش بزنم😭

صداش بزن هر چی میخای هم بگو ولی بگو خدا جون من اینو میخام من بنده ام نمیدونم چی به صلاحمه اون چیزی که برام خوبه اتفاق بیفته اگه اون چیزی که  میخاستی نشد بدون به صلاحت نبوده و خدا یه دونه بهترتر از چیزی رو که میخاستی بهت میده ولی زمانش رو خودش میدونه  کی بده

باور دارم ولی ی کاری میکنه که دیگه ادمم نا امید میشه 😔🥲

ولی اینو بدون توی هر کار خدا مصلحتی هست،اگه الان داری سختی میکشی بدون بعدش کلی آسونی پشت بندش میاد و میره؛) 

ولی ابروشونو نبره هر چقدر هم دوست داشته باشه

بعضی وقتا کار دست خدا نیست،بعضی وقتا خدا هم داره طرفو راهنمایی میکنه اما طرف انقدر گیجه که به خدا توجهی نمیکنه و آخرشم میندازه گردن خدا،شنیدی میگن بعضی آدما کار خودشونو میکنن آخرشم میندازن گردن بقیه،دقیقا کار بعضی ما آدماست!.