2777
2789
عنوان

دختر همسایه شوهرم

398 بازدید | 21 پست

شوهرم قبل من با دختر همسایشون دوست بوده تو دوران نامزدیم هم مجدد چتشون باهم را دیدم و ی دعوا راه انداختم و تقریبا همه فهمیدن ولی دختر و مادر دختره بهم گفتن تو مریضی دلت پاک نیست اینا از بچگی باهم بزرگ شدن مادرشوهرم میگف حساسی زیاد حالا هم تا دعوامونه میگه کاش با اون ازدواج میکردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باشم ثانیه ای با همچین ادمی نمیمونم اونم وقتی که تو نامزدی همچین چیزی دیدم 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

آدمی ک تو نامزدی که اوج خوش خوشانه خیانت کنه معلومه بعد ازدواج چی میشه ولی آدم گاهی چشم رو واقعیتا میبنده

اینجوری فایده نداره باید یه فکر اساسی کنید و برید مشاوره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !