2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی من عاشق لهجه هام

کلا هرجا میخواد باشه مشهد شیراز شهرای شمال جنوب هرجااا

اصلا خیلی شیرینه🥹

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

عاشقشمممم

من ی همکلاسی دارم پسره بعد یکم لحجه جنوبی داره انقدر خوشم میاد حرف میزنه بهش میگم تو فقط حرف بزن خیلی بانمکه

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

یعنی شما میفرمایید لهجه کاملا بی تاثیره توی ارتباطات ؟آخه من تاثیر لهجه مو رو روابطم حتی شده توی دید ...

بله بی تاثیره،با لهجه هم میشه مؤدب بود،با لهجه هم میشه کلمات رمانتیک و سرشار از متانت رو گفت،این انتخاب کلمات و زبان بدن و ادای کلمات هستن که شخصیت انسان رو نشون میدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وایییی من عاشق لهجه هامکلا هرجا میخواد باشه مشهد شیراز شهرای شمال جنوب هرجااااصلا خیلی شیرینه🥹

ای جونوم 😍دلوم خواست براتون وویس بفرستوم انقدر که محبت و لطف دارید همتون ..

عزیزید🌴💓

یه جوری انگار با پرخاش حرف میزنن. تند و محکم. و از وقتی هم خانواده علی شکارچی رو دیدم کلا دیدم نسبت به جنوب عوض شده. انقدر که شوهرم گفت بریم بوشهر، گفتم نه اصلا. انگار کل بوشهر علی شکارچی بنر زده باشه