2777
2789

نزدیک بیست روزه یه مشکل جدی تو کارش پیش اومده باشه  خیلی کم حرف و توخودش باشه با اینکه قبلا  برونگرا بوده وادمی بوده که همیشه محبتشو بهتون ابراز میکرده ولی الان خیلی خیلی کم شده محبتش و سرد...درحدی که حس میکنین احتیاج به محبتش دارین ولی اون هم چنان سرده چه رفتاری باهاش میکنین تو این شرایط ؟اصلا داره بخاطر مسائل کاری این رفتارو کنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره همسره من . یه وقتایی اینجوری میشه بهمم میگه که ببخشید اینجوریم و یه کم تحمل کن . منم بهش میگم ساکت میشم که ذهنتو به هم نریزم هر موقع فکر کردی میخوای صحبت کنی آماده ام

اره 

آقایون پول نداشته باشند میریزن بهم 

سعی میکنم بیشتر از اینکه انتظار محبت داشته باشم بهش محبت کنم 

درباره مسایل باهاش صحبت کنم تا کمی سبک بشه و آروم شه همسرم 

جوری رفتار میکنم که بدونه الان که مشکل مادی پیش اومده 

زندگی مشترکتون همونجور با دوام خواهد بود به لطف خدا 

که حداقل فشار روحی جدیدی بهش وارد نشه 

چون خدای نکرده دور از جون همسرت سکته کنه از ناراحتی 

ببخشیدا بدبخت میشی 

اگه واقعا واسه مسائل کاری هست که شما باید کنارش باشی و درکش کنی

میدونم مشکل پیش اومده تا امروز کوچیکترین چیزی نگفتم فقط دلداری دادم ولی میگم مگه مشکل با بی محبتی به من حل میشه؟

آره همسره من . یه وقتایی اینجوری میشه بهمم میگه که ببخشید اینجوریم و یه کم تحمل کن . منم بهش میگم سا ...

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

آره همسره من . یه وقتایی اینجوری میشه بهمم میگه که ببخشید اینجوریم و یه کم تحمل کن . منم بهش میگم سا ...

منم هیچی بهش نگفتم فقط گاهی دلداری دادم گفتم هر چی بشه عیب نداره ولی مگه این مشکل با بی محبتی حل میشه که اینکارو با من میکنه