یه جوری انگار با پرخاش حرف میزنن. تند و محکم. و از وقتی هم خانواده علی شکارچی رو دیدم کلا دیدم نسبت ...
من دوست جنوبی خیلی دارم طبق گفته خودشون انگار اونجا ها یکم مردسالاریه
درصورتی که تهران و اطراف نیست و من فکر نمیکردم نثلا زن رو هنوز درجه ۲ میدونن
..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهرهی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیهای از طرف خداست برای تو آیا آنانی که شب گریه میکنند، میدانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران میشوند؟و آنجاست که خداوند میفرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت میگردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن
یه جوری انگار با پرخاش حرف میزنن. تند و محکم. و از وقتی هم خانواده علی شکارچی رو دیدم کلا دیدم نسبت ...
عجب،اون که تو شمال زد دخترشو کشت هم،بگیم همه ی شمال بنر اون آدم رو زدن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ای جونوم 😍دلوم خواست براتون وویس بفرستوم انقدر که محبت و لطف دارید همتون ..عزیزید🌴💓
عزیزدلمممم🥲🤍
میشه برای روح عزیزِ از دست رفتهم صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:) بیخبر رفتهای و خبر از دلِ بیقرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بیقراری...بیقرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابریام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس ماندهام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)
نمیدونم. عمه شوهرم لهجه جنوبیش رو حفظ کرده. وقتی با من حرف میزنه حس میکنم دعوام میکنه. بلند و تند میگه غذات رو بخور... کجا میخوای بری؟؟؟ یه جور خاصیه... دلم میریزه وقتی این جوری بلند میگه😅 از اون بدتر عرب ها... تو دانشگاه دقت کردم هرجا صدای حرف زدن خیلی بلند میاد، عرب هستند. اونا که رسما فکر کنم شنواییشون مشکل داره 😅 چرا داد میزنی داداش. اروم حرف بزن خب