2777
2789

حق یعنی چیزی که سهم توست و باید بهت داده باشه 

وظیفه یعنی ادا کردن حقی که به گردنته 

مثلا من به گردن مادرم حق دارم که بهم شیر بده بزرگم کنه برام زحمت بکشه حمایت عاطفی احساسی مالی ازم بکنه بهم احترام بزاره

(حق من و وظیفه مادرم)

مادرم به گردن من حق داره که اگه پیر شد ازش نگهداری کنم، هواش رو داشته باشم و بهش احترام بزارم

(حق مادرم و وظیفه من)

و تو فقط میتونی حق خودت رو اگه بهت داده نشد حرام یا حلال کنی!

ـ مادرت بهت شیر نداد میتونی حلال کنی یا حرام کنی

ـ با وجود اینکه به بچت عشق و احترام دادی ولی ازش عشق و احترامی دریافت نکردی میتونی حق خودت که گرفتن عشق و احترام بوده رو حلال یا حرام کنی

عزیزم به عنوان یه انسان باید احترام بگذارم  واحترام متقابل به بینم حق همه انسان هاست

در جواب ادم سمی که کلمه احترام رو نمیفهمه سکوت کنم و فاصله بگیرم نادیدش بگیرم که تمام روزم و مغزم رو خراب نکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک چیزی که تو جامعه ما و فرهنگ ما جا افتاده اینه که 

مثلا مادر به بچش میگه شیرمو حلالت نمی‌کنم!

عزیز من تو حق همچین کاری رو نداری! شیری که به بچت دادی وظیفت بوده و حق طبیعی اون بچه! مثل این میمونه بچت برات زحمتی که وظیفش رو بکشه و بعد بگه این رو حلالت نمی‌کنم!

عزیز من جانم ما نمیتونم حق یکی دیگه رو که باید بهش بدیم حلال یا حرام کنیم!!! ما میتونیم اگه حقی که بهمون نداده شد رو حلال یا حرام کنیم!

مثلا طرف میگه مامانم کتکتم زد همه میگن عیب نداره زحمتت رو کشیده به گردنت حق داره! بله معلومه که حق داره! ولی اینکه برام زحمت کشیده حق من بوده! نمیشه بخاطر یه حقی که بهم داده منو از یه حق دیگه که احترامه و عشقه محروم کنه!

مثل این میمونه من بگم خب ظهر نهار خوردم چرا باز شام بخورم؟

یا دیشب خوابیدم چرا امشب هم بخوابم؟

خب چه ربطی داره بهم!!!!!

هیچ کسی حق آسیب زدن به شما و تحقیر شما رو نداره 

احترام به پدر و مادر واجبه درست احترام به فرزند هم واجبه 

عشق به پدر و مادر واجبه درست عشق به فرزند هم واجبه 

میتونی به پدرت بگی من الان بهت احترام میزارم ولی پیر شدی ازت نگهداری نمی‌کنم ؟؟ نه نمیشه

نمیشه هم به بچت بگی من دو سال بهت شیر دادم الان میتونم عشق و احترام بهت ندم!

عزیزم به عنوان یه انسان باید احترام بگذارم واحترام متقابل به بینم حق همه انسان هاستدر جواب ادم سمی ...

بله ولی بعضی پدر و مادرای جامعه فکر میکنن چون مثلا برامون زحمت کشیدن زحمتی که وظیفشون بوده حق ازارمون رو دارن