2777
2789
نمیدونم. عمه شوهرم لهجه جنوبیش رو حفظ کرده. وقتی با من حرف میزنه حس میکنم دعوام میکنه. بلند و تند می ...

ماعربا کلا بلند صحبت میکنیم ولی خیلی خونگرم ومهمون نوازیم🥰یواش صحبت کنیم خفه میشیم🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماعربا کلا بلند صحبت میکنیم ولی خیلی خونگرم ومهمون نوازیم🥰یواش صحبت کنیم خفه میشیم🤣🤣🤣

احتمالا حاصل همون خونگرمیه. خون قل میزنه، فشار میاره به صدا🤣 دقت کردم شهرهای سردسیر به ندرت تند حرف میزنن یا تند حرکت میکنن. 

حالا نگم برات از اولین مواجهه ام با عزاداریتون. مادر شوهرم گفت ببین رفتیم اونجا فقط نترس. هیچی نیست، رسمه 🤣 و من مثل چییی ترسیدم. بیست تا زن یهو حلقه زدن دور هم تو سینه و صورت خودشون خنج میزدن و جیغ میکشیدن😑 خونین و مالین شدن به خدا. تمام صورت و سینه زخم شد😕 تازه عمه شوهرم میگفت تخلیه نشدم، خوب عزاداری نکردیم. نوحه خونش گرم نبود😑🤣🤣 شب مادرشوهرم سبک عزاداری ما رو با خودشون مقایسه میکرد و خودش غش میکرد از خنده 🤣🤣 میگفت شما یکی یه دونه دستمال میگیرید دستتون چیک چیک یواش اشک می‌ریزد یه وقت فشار به جاییتون نیاد🤣🤣🤣

به به ای جونوم اهالی بندر که عشق خالصن 😍

عزیزی🎀🫂

_جهنمی‌ ساخته‌بود‌ به وسعت تمام تاریخ،برمنبرش‌نشسته‌بود‌ و از بهشت' می‌گفت!.                                                                  
احتمالا حاصل همون خونگرمیه. خون قل میزنه، فشار میاره به صدا🤣 دقت کردم شهرهای سردسیر به ندرت تند حرف ...

😂😂😂

_جهنمی‌ ساخته‌بود‌ به وسعت تمام تاریخ،برمنبرش‌نشسته‌بود‌ و از بهشت' می‌گفت!.