2777
2789
عنوان

بعد از رد کردن خاستگار خسیسم یه چشم خونه به چشم اشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 107 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا میگی که خسیس بود شاید اشتباه میکنی

نه بابا هم خودم تو رفتار و حرفاش هم اطرافیان حتی یکی از خانوادش

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مگه شما ردش نکردی دیگه چرا گریه میکنی؟

چون تنهام 

میترسم تنها بمونم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

انشالله خدا بخت خوب قسمت شما و داداشم کنه بخدا اینقدر ناراحتم موهاش داره میریزه زنی نداره

انشاالله به حق این ماه های عزیز همه ی جوونا عاقبت به خیر بشن

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
فکر کنم دنبال هرچی بری ازت دور میشهیه مدت بیخیال ازدواج شو

اره دقیقا هرچیو بیخیال میشم اوکی میشه 

نمیدونم این مثل چرت ک هرچیز در جستجوی آنی آنی چ کوفتیه

اگر قسمتت می‌بود شک نکن ماله هم میشدید آره دقیقا حتی بدتر شدم خیلی افتضاح قبلاً بهونه ازدواج و تنهای ...

منم میگم تو هرموقعیتی بتید شاد باشی وگرنه بعدانم شاد نمیشی

مردم دیوانه ان منم همینمهرکی میبینتم فکر میکنه تازه عروسم میگه صورتت خیلی نازه بخدا منم موندم پسرها ...

نمیدونم به خدا. جالبه اکثرا ازت پایین ترم هستن ولی بازم کلاس میزارن. البته میدونین. از بس جامعه خراب شده و یه سری ببخشید هرزه دنبال پسرا و مردا هستن اونام فکر میکنن چه خبره. خواستگار آخری منو معرف میگفت چند تا از دوستای خودم به زور میخواستن باهاش دوست بشن فقط چون قد بلند و شیطون بود!

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
از چه نظر خسیس بود؟ شایدفعلاخواستگاربوده گفته زیاد خرج نکنم وقتی رفتین جلو بیشتر خرج میکرد. الکی لگد ...

نه بابا حرفاش کاراش قراراش با من ک نرفتم و حتی یکی از اعضای خانوادش ک خودش خسیسه میگفته خود معرفم بعدا

نمیدونم به خدا. جالبه اکثرا ازت پایین ترم هستن ولی بازم کلاس میزارن. البته میدونین. از بس جامعه خراب ...

وای منممممم پایین ترن و اینجورن

اره همینه که شما میگید خیلی اذیت میشممم اشککک😭😭

من حالا دعا کردم کسی نیاد خدایا تا قسمتم بیاد کسی زنگ نمیزنه یه مدته انقددد راحتم

خودمو میندازم بغل خدا با اینکه خیلی دلم همدم میخواد ببینم چی میشه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اینقدر خاستگاری رفتیم دخترا بهانه های الکی میتراشیدنالان هم در جریانیم هم اونا پیر دختر شدن و موندن ...

چندسالشه شایدبه استارتر خورد سنشون وقسمت شد

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
وای منممممم پایین ترن و اینجورناره همینه که شما میگید خیلی اذیت میشممم اشککک😭😭من حالا دعا کردم کسی ...

بهترین کار همینه. انشاالله به وقتش اونی که باید بیاد

چون تنهام میترسم تنها بمونم

کدوم شهری؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم