2777
2789
عنوان

بعد از رد کردن خاستگار خسیسم یه چشم خونه به چشم اشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی مگه چه شرایطی مد نظرته که گیر نمیاد منظورم اینه شاید خیلی توقعت بالاس

نه عزیزم 

همه بهم گفتن تو سرتری از همین اقا 

بهم میگفتن فردا رسمی بشی بیمه داری حقوق داری قدوبالا داری عاقلم ک هستی سنگینی اون هم قدته سوادم نداره بی کلاسه تو باکلاسی تحصیل کرده ای 

کلاس ب تحصیلات ربطی نداره ها اینجا کنار هم گفتم ولی اون بی کلاسم بود 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اینقدر خاستگاری رفتیم دخترا بهانه های الکی میتراشیدنالان هم در جریانیم هم اونا پیر دختر شدن و موندن ...

ای بابا. واسه ما برعکسه. هر خواستگاری میاد به یه بهونه ای میزاره میره. باور میکنین من تا حالا کلا به دو نفر جواب رد دادم؟ بقیه ی موارد اونا نخواستن.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
نه اینو فکر کنم خواهرش گفته بود شیدینی خامه ای خریده بود دو کیلو ولی اولین قرار نمیگفت کافه میگفت اب ...

منو هر کافه ایی خواستم برد 

شیرینی خوبم اورد گل نیاورد

خسیس بود ادم نبود 

بیرون رفتم اصرار اصرار شام بخوریم

ولی خسیس بود به این چیزها نیس

برا احساس زن ارزش قائل نبود میگف گل حیف میشه یه چی بخوریم 🤣🤣

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
عزیزم یه شب گریه کردن بهتر از یه عمر گریه کردنهسنی نداره ایشالا به وقتش یه آدم درست سر راهت قرار میگ ...

واسم دعا کن مخصوصا فردا شب من خیلی سادم و دل کوچیک 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

شوهر من ایقد خسیس بود مادرش میگفت یه صد هزاری یک ماه تو جیبش بود خرجش نمیکرده ولی خداییش بعد ازدو ...

ببین بعضیا واسه همه خسیسن واسه زنو بچه نه ولی این اوایلش اول بسم الله واسه منم خساست میکرد 

شوهرت اولین قرار کجا برد

اشکال نداره الان چند روز گریه میکنی اگه باهاش ازدواج میکردی چندین سال گریه میکردی

اره بابا میدونم مشکلم تنهاییه الانمه

اینقدر راجبش تاپیک زدم این چندوقت باورت نمیشه اینقدر به قکرش بودم هفته اول دپرس گریون حتی بابام فهمی ...

از خدا بخواه همسر خوب قسمتت کنه دعای یستشیر هرشب بخون خدا اونی که خوبه می‌فرسته سمتت

ای بابا. واسه ما برعکسه. هر خواستگاری میاد به یه بهونه ای میزاره میره. باور میکنین من تا حالا کلا به ...

انشالله خدا بخت خوب قسمت شما و داداشم کنه بخدا اینقدر ناراحتم موهاش داره میریزه زنی نداره 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اول چی الان دهه ۸۰ ها متاهلن دوستام همه متاهل

اما اکثرا خوشبخت نیستند.

وقتی از فشار تنهایی ازدواج کنی قطعا ازدواج غلط می کنی. یک عمر باید بسوزی و بسازی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
ای بابا. واسه ما برعکسه. هر خواستگاری میاد به یه بهونه ای میزاره میره. باور میکنین من تا حالا کلا به ...

مردم دیوانه ان منم همینم

هرکی میبینتم فکر میکنه تازه عروسم میگه صورتت خیلی نازه بخدا منم موندم پسرها چشو ن شده ؟ینی چه  موجودی میخوان ؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
ببین من خودم شاغلم ولی بخدا توی باغ از سرما می لرزیدم فقط تعارف زد ...بعد من گفتیم نه هزار بار زنگ ک ...

نه بابا این اصلا پیگیر نه گفتنمم نشد حتی از خودم 

قحطی نیس که وا

میدونم تنهام مشکلم تنهایی بعد خاستگارم انگار بیشتر داغون شدم 

معلمی قبول شدی؟خب خیلی خوبه ک

نفر اول شدم با گوشی کور شدم نه عید فهمیدم نه محرم و نه رمضان 

اخرم بخاطر دلیل مسخره مشکل گزینشی بیکار نشستم منتظر مهر