2777
2789
عنوان

بعد از رد کردن خاستگار خسیسم یه چشم خونه به چشم اشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 107 پست
ای بابا. واسه ما برعکسه. هر خواستگاری میاد به یه بهونه ای میزاره میره. باور میکنین من تا حالا کلا به ...

چندسالته؟ 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منو هر کافه ایی خواستم برد شیرینی خوبم اورد گل نیاوردخسیس بود ادم نبود بیرون رفتم اصرار اصرار شام بخ ...

بازم این ارزش میزاشته 

واسه من گاو بودم به شدتم صداقت داشت خودش همه چیو میگفت اعتماد به نفس و مغرور

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

از خدا بخواه همسر خوب قسمتت کنه دعای یستشیر هرشب بخون خدا اونی که خوبه می‌فرسته سمتت

بچه های سایت میگن فراموش کن 

انشالله خدا بخت خوب قسمت شما و داداشم کنه بخدا اینقدر ناراحتم موهاش داره میریزه زنی نداره

ما تو فامیل مورد داریم ۴۰ سالشه خودشم بنده خدا میخواد ولی هیچ 

زرنگ باشید پیدا کنید دیگ 

فکر کنم‌گفتی معلمی قبول شدی؟بذار بری سرکار همون‌مدرسه کلی خاستگار برات پیدا میشه به حال الانت میخندی

اره ولی باید از مهر میرفتم نشد الانم همه چی رو هواس 

میدونم نیازه گلم ولی مرد خسیس پیرت میکنه سر سال از زندگی سیر میشدی

اره بابا چندشم میشه من خودم ولخرجم واسه خودم شدیدا 

37

مسئله تاپیک اخرتو خوندم 

هیچوقت قبول نکن بگو از اول با خانواده بیان ک خانوادم اجازه دیدار بدن