کلاس ششم دخترانه، امروز رفتن اردو ارایش میکنن، شوهرمم آدم ظاهربین هست پر گوشی اش شده عکس و فیلم بچه های مردم،تو گوشی فلیم اردو رو دیدم با بچه ها سوار وسایل شهربازی شده بود وسط دخترا خیلی خوشحال بود خیلی، از ته دل باهاشون میخندید،وقتی با من بیرونه اینقد احساس و خوشحالی نداره،،، کلا نیازهای عاطفی اش رو از اونا تغذیه میکنه،پیام های گلم عزیزم و ...اينا بهشون میگه،اينا طبیعیه،؟
کدوم مدرسه است که مرد معلم دخترها اونمششمی شده نکنه معلم روستاست
حالا اسی رو نمیدونم ولی ما اون تایم تیزهوشان داشتیم معلم مرد برامون اوردن فوق برنامه
دولتی ام بود
یکسری از تاپیک ها واسه خواهر کوچیکمه من گرردن نمیگیرم 😂😂 مال وقتیه که عاشق شده بود ....بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهرهی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیهای از طرف خداست برای تو آیا آنانی که شب گریه میکنند، میدانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران میشوند؟و آنجاست که خداوند میفرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت میگردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا ........خودتو با اون بچه ها یکی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....