2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7229 بازدید | 197 پست
چقدر مثبته فکرتون!!! دختر ۱۲ ساله به بلوغ رسیده کامل شما دختر ۱۲ ساله رو با نینی مقایسه میکنی؟؟؟ اون ...

دقیقاااا 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کرک و پرم ریخت :////

یعنی جدی حس میکنی شوهرت ممکنه بهشون حس داشته باشه ؟!میدونی این فکرت یعنی معتقدی شوهرت یه بیماری روانی یه اسم پدوفیلی داره😯

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

لمس کردن عادی نیس

الانم که دخترا چشم و گوششون بازه

والا زمان ما کلاس ششم مگه آرایش میکرد؟

این چیزا عادی نیست.. که بغلشون کنه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

شاید حسش پدرانه اس ک اینطور فکر نمیکنمچون بچه های الانم فرق کردن

خیلی فرق کردن خیلیییی

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

دیگه کلاس ششم که بچه ان تو داری سخت میگیری

بچه ها الان خیلی تغییر کردن

اونروز بیمارستان یه دختر متولد ۹۲ بستری بود ناخن ها کاشت..موها آمبره..اصلا یه وضعی بود..میگفتم مدرسه چطور اجازه میده بهتون..می‌خندید وپشت چشم نازک میکرد

دختر خودمم ۹۲هست..خیلی تفاوت داشت باهاش..دخترم کوچولو..اون قدش ۱۶۸سانت بود

من کاری ب بچه ها ندارم درمورد شوهر خودم حرف میزنم هرچند بچه ها هم الان فرق دارن با زمان ما

اسی این از لحاظ معلم و دانش آموز عادیه خب کل سال باهم در ارتباط هستن اما چیزی که مهمه رابطه تو و شوهرت که به نظر خودت خلا عاطفیشو با شاگرداش پر کرده اگه یه شاگرد خاص بود یه چیزی 

چقدر ی ذهن آدم میتونه مریض باشه که فکر کنه شوهرش به دخترای ۱۲ ساله نظر داره و اونام انقدر بزرگ شدن که پا بدن و اصلا حتی بلد نیستن خیلیاشون رابطه چیه...

خانواده و پدر مادرم که کشک...

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

دست میزنه به صورتشون بغلشون میکنه نگرانم

اوه 

اینو که راحت میتونن گزارش رد کنن براش 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ب بچه ابتدایی حسودی میکنی؟ خلی دختر ؟ جا این حرفا واسش نی نی بیار بچه دارین؟

7 ،8 ماهه اقدامم، مشکل ضعف اسپرم داره، نشده، کلا حس میکنم خوشحالی های عمیق و اصلیش رو با بیرون تخلیه میکنه میاد پیش من یا حرف نمیزنه یا موضوعات پیش پا افتاده میگه