2777
2789

آخه دختر خوب تو مدرسه عادی دو تا درسو نوبت اول افتادی بعد میخوای بری نمونه دولتی؟

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

نگا کن یچی بت بگم

من خودم مدرسه خاص(سمپاد) میخونم

و یکی ع دوسام نمونه دولتی

تو ک تو مدرسه عادی افتادی

بیای نمونه خیلی ببخشید ولی پاره میشی

امتحانای دی ما همشون سوالای کنکور بودن و همچنین برا دوستم

واقعا اگ نمیتونی نیاو.

چون خیلی رو روحیت تاثیر بدی میزاره

یسری از بچه های ما اصلا رفتن از دم..

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دختر خوب تو مدرسه عادی دو تا درسو نوبت اول افتادی بعد میخوای بری نمونه دولتی؟

خب عزیزم من نخوندم که افتادم چون افسردگی گرفته بودم که نمونه دولتی قبول شدم هم تجربی هم انسانی و من علاقه داشتم تجربی بخونم توی نمونه ولی اصن من توی هدایت تحصیلی تجربی نیاورده بودم سر همون رفتم ترمیم نمره شهریور تا تجربی بیارم بعد که اوردم رفتم ثبت نام کنم نمونه گفت پره تجربی میخای بیا انسانی منم نرفتم رفتم عادی خسته بودم تابستون کلن درس خونده بودم هم برت نمونه هم ترمیم معدل بعد کتابای مارو وسطای ابان دادن منم حوصله درس نداشتم

ولی چنروز پیش از یکی پرسیدم دیدم همچین چیری وجود داره