2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7229 بازدید | 197 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون مدارسی که معلم مرد جوان برای دختر کلاس ششمی میبرن خیلی کار بدی میکنن . اینا طبیعی نیست سال دیگه ...

والا دخترا خیلیاشون سر گوششون میجونبه 

بخدا ناراحتم این جمله گفتم ولی عین حقیقت بود 

ی معلم اقا اوردن جوون بود، ما ک کلاس دوازدهم بودیم اصلا عادی رفتار میکردیم، برامون مهم نبود، هیشکی قر و قمیش نمیومد 

ولی دهمیاااا

میومدن تعریف میکردن از ارایش کردن برای کلاسش تا خبری ک پیچید شمارشو گیر اوردن پیامش میدن، یا براش نامه انداختن تو کیف 

همشون روش قفلی زده بودن 

مرده سال بعذ رفت معلم پسرا شد

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

بچه ها اول سن بلوغن  کاملا براشون جذابه خودشونو نزدیک میکنن شوهرشما باید فاصله رو حفظ کن  نگران باش  جای نگرانی داره کاملا

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه ها اول سن بلوغن  کاملا براشون جذابه خودشونو نزدیک میکنن شوهرشما باید فاصله رو حفظ کن  نگران باش  جای نگرانی داره کاملا

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من اصلا کاری ندارم نیت شوهر شما چیه ولی کدوم مدرسس که اجازه میده معلم مرد دخترارو لمس کنه اونم دخترا ...

منم موندم چرا مدرسه چیزی نمیگه

ما دوازدهم بودیم برای یه استادمون که میدونستیم متاهله و منظوری نداشتیم فقط گفتیم تولدش پول بذاریم کیک بگیریم و براش جشن بگیریم و تشکر کنیم بابت زحماتش چون کارش خوب بود و خوب درس میداد

همون روز قبل اینکه استاد بیاد کلی مدرسه ما رو دعوا کرد به چه حقی میخواید براش تولد بگیرید ایندفعه بگیرید ولی دفعه آخرتون باشه برای کسی تولد بگیرید

بعد این مدرسه به قول شما چرا چیزی نمیگه

از کجا به کجا رسیدیم 

به نظرم شما نسبت به همسرت کم لطفی می کنی ،و حساس شدی 

بچه ها مخصوصا توی این سن و سال درگیر هیاهوی خودشون هست وبا معلمشون خوشن ،ایشون هم همین طور 

کل انرژی ایشون بچه ها میگیرن ،طبیعی تو خونه خسته و ساکت باشه

😐🤷🏻‍♀️
من اصلا کاری ندارم نیت شوهر شما چیه ولی کدوم مدرسس که اجازه میده معلم مرد دخترارو لمس کنه اونم دخترا ...

بارها بهش یادآوری کردم به سن تکلیف رسيدن ولی شوهرم خیلی مقید نیست حد و حدود رو خودش تعریف میکنه 

از کجا به کجا رسیدیم به نظرم شما نسبت به همسرت کم لطفی می کنی ،و حساس شدی بچه ها مخصوصا توی این سن و ...

بخدا ما هم معلم مرد داشتم ابتدایی خودم داشتم خاطر ندارم اینطور بوده باشن خیلی سرسنگین بودن ما هم احترامشون میکردیم

بخدا ما هم معلم مرد داشتم ابتدایی خودم داشتم خاطر ندارم اینطور بوده باشن خیلی سرسنگین بودن ما هم احت ...

خودت با بچه های الان مقایسه نکن 

اوضاع فرق کرده ،بچه ها خیلی شیطون شدن 

😐🤷🏻‍♀️