2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7255 بازدید | 197 پست
بله من وقتی تو رومانی بودم با ی سری از دخترا صحبت میکردم تو ۱۴ سالگیشون پری شده بودن

ما با یه سری دختر تو رومانی کار نداریم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها الان خیلی تغییر کردناونروز بیمارستان یه دختر متولد ۹۲ بستری بود ناخن ها کاشت..موها آمبره..اصل ...

خب همه جور آدم پیدا میشه. 

همه که مثل هم نیستند. 

دیگه مادر باید روی کارهای دخترش نظارت کنه

بعضی ها بچه هاشون را ول کردن 

کی گفته به بلوغ رسیده!خیلی از دخترا تا ۱۴ الی ۱۵ سالگی به بلوغ نمیرسن

براساس‌درس‌و‌دینی‌که‌مبنای‌‌‌سنجش‌بچها‌ست‌اینا‌به‌سن‌تکلیف‌رسیدن

حالا‌بلوغ‌و‌..‌رو‌که‌نمیبینن‌

وای‌اصلا‌مخم‌سوت‌کشید‌تاپیکو‌خوندم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اسی دختر من موقعی که ششم بود معلم مرد براشون اومد بعد مدیرشون اومده بود اونایی که درشت اندام بودن رو گزاشت ششم ب که معلمش زن بود

اون لاغرا و ریزه میزها رو گزاشت ششم الف که معلمش مرد بود

منم موندم چرا مدرسه چیزی نمیگهما دوازدهم بودیم برای یه استادمون که میدونستیم متاهله و منظوری نداشتیم ...

نمیدونم والا عجیبه،ماهم پیش دانشگاهی استاد مرد داشتیم ولی یذره میخندیدیم باهاش دفتر توبیخمون میکرد چه برسه لمس و بغل

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خودم رو یکی نمیکنم، انگار حس میکنم شوهرم بیش از حد دوستشون داره و باهاشون خوشه

نبابا...........شان خودتو حفظ کن..........عمرا اونا رو دوست داشته باشه....................خودتو بالا بگیر

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
خب ما هم معلم مرد داشتیم اتفاقا جوون هم بودن ،اما تو دبیرستان نه مدرسه ابتدایی و اینطور بی پروا که ب ...

اره‌دقیقا‌این‌وحشتناکه

بیچاره‌اسی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دخترا قبلا از ۱۵ سالگی هر نری رو میدیدن روش کراش میزدن

الان این سن اومده پایین تر رسیده به ده ....

هر کیو ببینن روش کراش میزنن 

معلم مرد نداشته باشن رو همدیگه . رو معلم زن ... کلا سن بلوغ و نوجوونی همینه 

ممکنه شوهرت حس پدرانه داشته باشه، ممکن هم هست فقط کنار اونا بهش خوش میگذره چون شادن، ممکن هم هست احساس دیگه ای باشه که امیدوارم نباشه 

شما تا میتونی وقتی میاد خونه باهاش بگو بخند فیلم ببین شاد باش بیرون رو 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
میگم شاید دلش بچه میخاد .فک کنم بد خوندی پیاممو البته ی کار میتونی بکنی ی سیم کارت بخر انگار ک تو ما ...

متاسفانه خانواده ها هم مقید نیستن دختر رو ارایش کرده میفرستن مدرسه

نه دختر ندارم ولی خودم‌دختر بودم و اطرافم دختر زیاد دیدم شاید گفتنش درست نباشه ولی دختر ۶ ساله دیدم ...

اون دختر ۶ سالع که نمیفهمه کارشو و از روی حس که اینکارو نکرد.

اون ده ساله هم همینطور، شاید یه چیزهای کمی شنیده باشه اما باور کن حس جنسی و اون چیزی که تصور شماست رو نداره هر چقدر هم خیلی ببخشید دریده باشه بازم هنوز بچه است، 

دنیا خیلی سخت شده اما نه به اون سیاهی و تباهی که به همه حس شک و بدبینی داشته باشیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃