2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7255 بازدید | 197 پست
کرک و پرم ریخت :////یعنی جدی حس میکنی شوهرت ممکنه بهشون حس داشته باشه ؟!میدونی این فکرت یعنی معتقدی ...

فیزیکی که جرات نداره ولی از لحاط روحی و عاطفی چرا، هر دم عکس و فیلمشان رو میبینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دروغ میگیددختر ۱۱ ساله۱۶۸ سانت؟؟؟الآن زن گنده ۱۷۰ قد بلند محسوب میشه براش

عزیزم برلی چی باید دروغ بگم..از همکلاسی های دختر خودمم اون قد دو سه نفر هستن

مگه بیکارم دروغ بگم..موقع تکمیل پرونده قد ووزن میگیریم اونجا فهمیدم

خواستم بگم که کلاس ششم حتما هم همونایی که دور ورمون میبینیم نیستن..حتما کوچولو وریزه نیستن..هستن کسایی که ۸یا ۹سالگی پریود شدن ودوره بلوغشون تکمیل شده

ببین فقط می‌تونم بهت بگم خیلی مواظب باش من یکیو می‌شناختم متولد ۸۰ بود توی ۱۲ سالگیش دوست پسر داشت اونم یه دوست پسر ۲۹ ۳۰ ساله بعد من یه بار یه سری از چتاشونو خوندم خدا شاهده حرف‌هایی رو به هم می‌زدن که من اون موقع زن متاهل سه ساله بودم روم نمی‌شد به شوهرم بزنم خیلی مواظب باش به ۱۲ ساله بودنشون فکر نکن فکر نکن بچه‌ان کوچیکن چیزی نمی‌فهمن 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم من دارم علمیشو میگماز نظر علمی یعنی به بلوغ رسیدن یعنی توانایی باردار شدن در دختران و در پسران ...

اتفاقا اسلام، دین خداوند هست

خدایی که عقل کل هست. مسئله بلوغ مسئله شرعیه

دختر بعد از پریود میتونه حامله بشه. دختر بعد ۱۵ پریود میشه مگه؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
مدرسه های نمونه و تیزهوشان معلم مرد دارن ماهم داشتیم همیشعدخترا هم روشون کراش میزدن‌ ابراز علاقه میک ...

🤦🏻‍♀️💘ما‌خودمونم‌کلاس‌کنکور‌دبیرمرد‌داشتیم‌

ولی‌‌واقعا‌حدشونو‌میدونستن‌!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دختری که به سن تکلیف رسیده و همسرتون براش نامحرمه رو بغل میکنه؟!اجازه بدید باور نکنم

واقعیت داره مثلا دخترا گریه میکنن یا می‌ترسن شوهرم میخواد ارومشون کنه دلداری بهشون بده بغل میکنه

شما مسلمانید؟اسلام عزیز گفته به بلوغ رسیدهاگر مسلمانید که اسلام‌گفته. اگر نیستید جای بحثی نیست چون م ...

بدی جامعه اینه ملاک رو بر بلوغ جسمی گزاشتیم در حالی که بلوغ فکری باید اولویت می بود

کسی رو میشناسم 40 سالشه اما هنوز به بلوغ فکری نرسیده و چند تا زندگی اتیش زده

درد همیناست دیگه.

بدی جامعه اینه ملاک رو بر بلوغ جسمی گزاشتیم در حالی که بلوغ فکری باید اولویت می بودکسی رو میشناسم 40 ...

بله دقیقا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اتفاقا اسلام، دین خداوند هستخدایی که عقل کل هست. مسئله بلوغ مسئله شرعیهدختر بعد از پریود میتونه حامل ...

بله من وقتی تو رومانی بودم با ی سری از دخترا صحبت میکردم تو ۱۴ سالگیشون پری شده بودن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

استارتر برخلاف بقیه ولی من حست رو درک کردم 

متاسفانه اون حسی که داری درسته 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
وای همه اینطوری نیستند... شما پسر داری. دختر نداری؟

نه دختر ندارم ولی خودم‌دختر بودم و اطرافم دختر زیاد دیدم 

شاید گفتنش درست نباشه ولی دختر ۶ ساله دیدم اومد نشست پیشم یهو جای خصوصیشو‌ خیلی راحت نشون داد به من حالا خانوادش هم بی بند و بار نیستن 

یه دختر ده ساله دیدم دوست پسر داشته 

نمیگم‌همه اینن ولی حداقل از ۲۰ تا دانش اموز ده تاشون فانتزی دارن تو ذهنشون 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
🤦🏻‍♀️💘ما‌خودمونم‌کلاس‌کنکور‌دبیرمرد‌داشتیم‌ولی‌‌واقعا‌حدشونو‌میدونستن‌!

خب ما هم معلم مرد داشتیم اتفاقا جوون هم بودن ،اما تو دبیرستان نه مدرسه ابتدایی و اینطور بی پروا که بغلشون کنه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
واقعیت داره مثلا دخترا گریه میکنن یا می‌ترسن شوهرم میخواد ارومشون کنه دلداری بهشون بده بغل میکنه

همسرتون اعتقاداتش چیه؟ محرم نامحرم سرشون نمیشه؟

اون مدرسه بی صاحبه مدیر معاون نداره؟ اون بچه ها پدر مادر ندارن؟

عجیبه و غیر قابل باور

اصلا ناخن کاشت که ممنوعه مدرسه . دختر ۱۱ ساله ؟عجیبهوالا

منم پرسیدم پشت چشم نازک کرد..همکارم میگفت به بهانه عروسی نزدیکان ویلدا اینا یه مدت اجازه میگیرن میکارن..مدرسه غیر انتفاعی دختر منم زیاد به لاک وناخن بلند بچه ها گیر نمیدن..ولی کاشت ندیدم واز دخترم نشنیدم