2777
2789
عنوان

مشتریم پولمو نداد بلاکم کرد

320 بازدید | 24 پست

الکی بهم گفت واریز میکنم منم گفتم قابل شمارو نداره کارت نداری مگه گفت نه فراموش کردم گذاشتم بره که بریزه رفت ک رفت زنگ میزنم بهش بلاکم کرده تو دلم گفتم بخوشی بپوشه ولی دنیا کوچیک تر از این حرفاس که از سادگی یکی بتونی دزدی کنی تعمیرات داشت کلا هم ازش ۲۵۰تومن بیشتر نگرفتم چهار تا لباسشو تعمیر کردم دکمه گذاشتم من حلالش کردم اگه واقعا نداشته ولی دروغ نمیگفت بهتر بود خیلی عصبیم در حدی ک نزدیک بود اشتباه یه خانم که کراپ خریده بود ازش ۱۸۰کم کنم هجده تومن کم کنم خیلی ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای چطور عذاب وجدان نمیگیرن اه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آیدی بده بهش پیام بدم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

ایرانیا اکثرا دزدن بخدا.بعد همینا صب تا صب به حکومت و دولت و...فحش میدن.انگار اونارو از خارج اوردن.اونا هم همین مردمن.کلا مردم به هم ظلم میکنن.هرکس به اندازه ای که توان داره.از راننده تاکسی که تا میفهمه از قیمتا سردرنمیاری فورا ازت بیشتر پول میگیره.تا مهندسی که از کارگر افغانی استغاده میکنه.تا معلم بی سوادی که وقت دانش اموز بیچاره رو میدزده و هیچی بلد نیست و...

اون صدرصد هزار برابرشو یجایی پس میده مطمعن باش.چن وقت پیش رفته بودم داروخونه یه اقایی اومد کلییی دارو گرفت ازاد،بعد به فروشنده ی دارو گف شماره کارت بدید کارت به کارت کنم اوناهم دادن.این با تلفن صحبت کردنو بهانه کرد الکی یواش یواش دورشد بعد یهو جیم شد.رفتن دنبالش دیگه پیداش نکردن

وااای چطور عذاب وجدان نمیگیرن اه

دقیقا اخه لباس بچه مدرسه ایی هم بود چطور دلشون میاد تن بچشون کنن من نفرین کن نیستم میگم به خوشی بپوشن ولی خیلی اعصاب خورد کنه بلاک کردن حداقل میگفت ندارم و نتونستم جور کنم بخدا رایگان با عشق میدوختم براش 

عذاب وجدان ندارن یسری ها تاپیک آخرم نوشتم یکی چطور پونصد تومن خورد

تو کار منم پیش اومده برام ، اونم حساب دلاری و جوری که واقعا کمک بزرگی در حق اون شخص کردم .. جالبه که خیلی خیلی پررو گفت نمیدم وقتی که از اون طرف دنیا کارش رو انجام دادم بدون اینکه پولو اول بگیرم . چون کارش گره میخورد 

بی خیال خدا میببنه

عذاب وجدان ندارن یسری ها تاپیک آخرم نوشتم یکی چطور پونصد تومن خورد

ایشالله اگه نیاز داشته گوشت بشه به تن بچش ولی اگه بی نیاز بوده و قصدش زرنگی بوده خدا از دل خودش درش بیاره