الکی بهم گفت واریز میکنم منم گفتم قابل شمارو نداره کارت نداری مگه گفت نه فراموش کردم گذاشتم بره که بریزه رفت ک رفت زنگ میزنم بهش بلاکم کرده تو دلم گفتم بخوشی بپوشه ولی دنیا کوچیک تر از این حرفاس که از سادگی یکی بتونی دزدی کنی تعمیرات داشت کلا هم ازش ۲۵۰تومن بیشتر نگرفتم چهار تا لباسشو تعمیر کردم دکمه گذاشتم من حلالش کردم اگه واقعا نداشته ولی دروغ نمیگفت بهتر بود خیلی عصبیم در حدی ک نزدیک بود اشتباه یه خانم که کراپ خریده بود ازش ۱۸۰کم کنم هجده تومن کم کنم خیلی ناراحت شدم
دقیقا اخه لباس بچه مدرسه ایی هم بود چطور دلشون میاد تن بچشون کنن من نفرین کن نیستم میگم به خوشی بپوش ...
منم واسه ی زنه تو درمانگاه اسنپ گرفتم ی مسیر طولانی با کرایه زیاد قرار شد بره خونه بگه برام واریز کنن شماره کارتم گرفت. اصلا به روی خودش نیاورد بعدم که بهش پیام دادم میگه شما منو قضاوت نکن من مدیض بودم و فلان از اون مریضیش چندین ماه گذشت و پولو نزد منکه حلال نکردم خرج دوا درمونشون شه حروم خور.
خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه پول جا به جا نمیشه با یع اطلاعاتی ازش میشه تهدیدش کرد اسم فامیلیشو داری
آره آره دارم ، دمت گرم همین دیروزم اتفاقا راجعبش تاپیک زدم که فقط نمیخوام آسایش داشته باشه
به اسم کوروش پیله وری ، شماره تماس خونه که زنگم میزنی انکار میکنه خودشه اما خودشه شماره همراه خودش و به اصطلاح زنش که نمیدونم کیش میشه و شماره کارتشم دارم
معلوم نیست از چند نفر اینطور گرفتن حالا خانمه بعد یه ربع ده دقیقه میگفت کل پول رو بزن چون یه مشتری تو راه هستش میخوای برات نگه دارم کل پول رو بزن که نزدم گفتم میام برای تحویل ،که گفت نه دیگه این مشتری داره میاد وشماره کارت بده پولتون رو برگردونیم و بعدش بلاک کردن خاک برسرها