2777
2789
عنوان

چقدر طول کشید بچتون از پوشک گرفته بشه ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست
چندوقتشون بود؟

یک سال و نیم ش بود

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز ۲ ۳ روزه یاد گرفت شباهم بعد یک هفته دیگه پوشک نکردم چند روز اول دو ساعت یکبار میبردمش دستشویی بعد دیگه قبل خواب بهش میگفتم جیشت گرفت به فرشته بگو بیدارت کنه منو صدا کنی ببرمت دستشویی همینم شد دیگه خودش صدام میکرد میبردمش دستشویی 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

پسر من ۲سالش بود ی روز بهش شیر ندادم دیگه بهونه نگرفت و تمام  دسشوییشم همون ۲سال و نیم بود دیگه تو ی روز یادگرفت و کلا تمام حتی شب ادراریم نداشت از اون ب بعد خودش رو شستم تازه یادگرفته تو سن ۴ونیم سالگی رفت مهد دسشوییش گرفت اومد همون روز رفت دستشویی خودش یاد گرفت حتی لباس پوشیدم خودش یاد گرفت من کاری نکردم مستقله خداروشکر

من همیشه به همه میگم مرحله به مرحله فقط اول فقط پوشک روز اونم فقط برای جیشش رو گرفتم،وقتی دستشویی بز ...

من از همون اول دیگه پوشک نکردم تا یکی دوماه 

چندبار هم یاد گرفت فراموش کرد

دیگه مجبور بودم هرجا میرم پوشکش کنم

شو.رت آموزشی هم براش می‌پوشیدم یادش می‌رفت 

شب ادراری چهار ماهه ندارع 

تو پوشک اصلا دستشویی نمیکنه

می‌تونه ادرارشو نگه داره تا مرز ترکیدن ولی نمیگه!

پی پی رو می‌تونه کنترل کنه 

قبلا دستشویی هر خونه ای دستشویی نمی‌کرد ، الان هرجا باشه می‌ره 

اینا پیشرفت هاشن

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من از همون اول دیگه پوشک نکردم تا یکی دوماه چندبار هم یاد گرفت فراموش کرددیگه مجبور بودم هرجا میرم پ ...

خیلی خوبه بنظرم 

من ۳ سالگی تازه شروع کردم به پوشک گرفتن ولی بچه ی تو احتمالا الان سه سالشه ‌و این چیزارو یاد گرفته بقیشم یاد می‌گیره با جایزه و این چیزا خیلی راحت میتونی یادش بدی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
برامن یکسال ونیم طول کشید نابودشدم سراین قضیه

نگوووووووو ناامید شدم به کل

کی پی پی رو یاد گرفت و کی جیشو یاد گرفت ؟؟؟؟ چندسالگی شروع کردی؟؟؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خیلی خوبه بنظرم من ۳ سالگی تازه شروع کردم به پوشک گرفتن ولی بچه ی تو احتمالا الان سه سالشه ‌و این چی ...

۳ سالشع پسرم

چی بگم ، بخدا اسیر شدم 

انقد اذیت شدم دیگه حوصله تشویق و جایزه ندارم

الان فقط بش گفتم یاد بگیره براش چراغ قوه میخرم 

پسر من ۲سالش بود ی روز بهش شیر ندادم دیگه بهونه نگرفت و تمام دسشوییشم همون ۲سال و نیم بود دیگه تو ی ...

ماشاالله ♥️♥️♥️از چشم بد به دور

پسرم وقتی ۳ ساله شد خودش گفت دیگه پوشک نکن میخوام برم دستشویی

اینم خودش گفت پوشک نکن ولی متاسفانه لفتش داد