2777
2789

بابا جان چتونه

چقدر بارش حسادت میبینم تو سایت

چقدر همو تخریب میکنین

چقدر یکی ازتون خوشگلتر پولدار تر خوشخبت تره میکوبینش

عازیزامممم😐😂

اروم باش اون سهم شمارو نخورده که

تاپیکارو میبینم حالم بهم میخوره بعضیا انگار از باغ وحش اومدن نه تربیتی نه ادبی نه احترامی

فقط غرق حسادت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

شوهر یکی پزشکه

شوهر یکی بنا کارگر وووو

یکی پولداره یکی قشر ضعیف 

بلاخره که انسانیم چتونه خدایی چرا تخریب میکنین همو

خیلی کار چندشیهههه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این موردی که شما اشاره کردی حسادت نبود البته 

توی تاپیک اون خانم پرستار دوست پسر پزشکش

دیگه هر حرف و نظری رو حسادت تعبیر نکنید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سلام خانوما کسی هست من چند تا تاپیک اونو گزارش بزنم اونم چندتا از منو؟،🥲🥲💔

وقتی به ده نفر برسد تعداد گزارش زنها اون تاپیکا میپره🌱❤️

چیزی هم نمیشه فقط برای عنوان گزارش بنویسید سلام میشه پاکش کنید ممکنه لو برن ...منم همینو مینویسم

اگه منظورت رل پزشک بود خدایی خیلی ضایع پز داد

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
گیر دادن به قیافه ادم هااا

اصلا درک نمیکنم

نظر میپرسن خب نظرتو بگو عزیزدلم

چرا گند میزنی به اطراف طرف مقابل

من تنها چیزی که تو این سایت هیچوقت درک نکردم کامنت هائیه که تو تاپیک یکی از کاربرا مینویسن تا میاد از خودش و ظاهر و تفریحاتیش حرف بزنه میگن شوهرت خیانت کرده بود چی شد 😐

چراااااااااا

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
اگه منظورت رل پزشک بود خدایی خیلی ضایع پز داد

بحث پز نیست اصلا 

این خانم معروف شده با تاپیک هاش و حرف های عجیبش

بعد بقیه حرف میزنن ، یک عده توی تاپیکش میگن شما حسادت میکنید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎