2777
2789
عنوان

چقدر طول کشید بچتون از پوشک گرفته بشه ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست
جیش رو یکماهه یاد گرفت پیپی یکسال ونیم😭😭😭

حالا این پی پی رو یاد گرفته جیشو یاد نمیگیره خداااا

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

حالا این پی پی رو یاد گرفته جیشو یاد نمیگیره خداااا

صبور باش وگرنه داغون میشی من تو اون برهه به حدی زندگیم واخلاقم وسلامتیم بهم ریخته بود چون وسواسم .خیلی حال روحیم وحشتناک بود هرروز آرزوی مرگ داشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندوقتش بود ؟من از ۲ سال و پنج ماهگی دارم از پوشک میگیرمچندبار هم یاد گرفته و فراموش کردهاولین باره ...

۲ سال داشت...

من همراه خودم دستشویی بردم و گفتم اینجا جیش میکنم ...چند بار بردم تا متوجه بشه محل دستشویی برای چه کاریه!!!

❤❤❤
۲ سال داشت...من همراه خودم دستشویی بردم و گفتم اینجا جیش میکنم ...چند بار بردم تا متوجه بشه محل دستش ...

شما چندبار بردی منی که از یکسال و نیم باخودم بردمش چی بگم🥴🤣

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

صبور باش وگرنه داغون میشی من تو اون برهه به حدی زندگیم واخلاقم وسلامتیم بهم ریخته بود چون وسواسم .خی ...

مثل من ، من خیلی صبوری کردم الان دو ماهه بهم ریختم وسواس شدم🥺🥺🤔

شما چندبار بردی منی که از یکسال و نیم باخودم بردمش چی بگم🥴🤣

😱😱😱

پسر من با هوشه الان دوسال و ۶ ماه داره با گوشی زنگ میزنه به همه و انگار میتوونه کسانی که زیاد بهشون زنگ زدم اسمش رو بخوونه

❤❤❤
😱😱😱پسر من با هوشه الان دوسال و ۶ ماه داره با گوشی زنگ میزنه به همه و انگار میتوونه کسانی که زیاد ...

ماشاالله 

پسر من نارس دنیا اومده و برام عجیبه که انقد سر به هواست!

دیگه دارم به دکتر فکرمی‌کنم !!!

مثل من ، من خیلی صبوری کردم الان دو ماهه بهم ریختم وسواس شدم🥺🥺🤔

حق داری ولی بگو گور پدر زندگی.هیچی از سلامتیت مهمتر نیس.زندگی من داغون بود فرشهارو چندبار شستم.مبل و تخت وموکت و...همه نابود بود.خوب بود شهر دور بودم کسی خونم نمیومد وگرنه شرفم میرفت.روزی دقیق سه تشت پر لباس میشستم با دست مچ دستام کمرم زانوهام همه آسیب دید فقط گریه میکردم وجیغ میزدم از شدت حال روحی خرابم

حق داری ولی بگو گور پدر زندگی.هیچی از سلامتیت مهمتر نیس.زندگی من داغون بود فرشهارو چندبار شستم.مبل و ...

وای منم انقد لباس میشستم وقتی که هوا گرم بود و اوایل پاییز دیگه هوا سرد شد نتونستم بشورم..

کلی اذیت شدم 

کلی

صبوری کن بعضی بچه ها دیرتر میفهمن خواهر من تا ۴ سالگی تو خودش جیش میکرد

میترسم تا آخر عمرش خنگ بزنه 🥴✌🏻

میگذره عزیزم صبورباش

فداتشم ممنونم از دلگرمیت🌹🫂 امیدوارم زودتر یاد بگیره

فداتشم ممنونم از دلگرمیت🌹🫂 امیدوارم زودتر یاد بگیره

قربونت عزیزم.آره انرژی مثبت بفرست.براش استیکر بخر هر بار که جیش میکنه توالت یکی بهش بده بچسبونه هرجا دوس داره.برای من این روش جواب داد آخر سر.کاش زودتر یاد گرفته بودم

قربونت عزیزم.آره انرژی مثبت بفرست.براش استیکر بخر هر بار که جیش میکنه توالت یکی بهش بده بچسبونه هرجا ...

مررررسی♥️🫂