2777
2789
عنوان

اکسم ( عشق سابقم ) بعد یک ماه انبلاکم کرده ! یعنی چی ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 33 پست

از طرف من تف

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
هر معنی میده!کسی که چنین کاری کرده باهات پاک کن از ذهنت لطفا

الان می‌دونم اینو بگم می‌ریزی سرم ولی واقعاً بحث دو سال و نیم رابطه و دوست داشتنه و به این سادگی ها نیست🙂💔

هرچی که اونو یاد من می‌ندازه باعث میشه بغضم بگیره و دلم براش تنگ بشه ... نبودش بدجور توی زندگیم حس میشه :)

به خدا انقدر در حقم خوبی کرده بود که اصلاً نمی‌دونید

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان می‌دونم اینو بگم می‌ریزی سرم ولی واقعاً بحث دو سال و نیم رابطه و دوست داشتنه و به این سادگی ها ...

طبیعیه ک بفکرش باشی کسیم نمیریزه سرت مگه سنگی ک بهش فکر نکنی و براش گریه نکنی ؟ ولی کسی که یهو ولت کنه بزرگترین بدیو کرده دیکه  

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
طبیعیه ک بفکرش باشی کسیم نمیریزه سرت مگه سنگی ک بهش فکر نکنی و براش گریه نکنی ؟ ولی کسی که یهو ولت ک ...

دقیقاً صبح قبل از اینکه اینجوری برم کنه بره این متنو دیدم

با خودم گفتم بدترین حالت تموم شدن ی رابطست کاشکی سر هیچ کسی نیاد.... باورم نمی‌شد ولی سر خودم اومد دقیقاً چند ساعت بعدش 🙂💔

عکس پایین دقیقاً توضیح کات شدن رابطه منه

نم ولا

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
نم ولا

آیدا می‌تونی برام یه ف.ال بگیری ببینم بهم پیام میده یا نه؟🥺💔

برام اون سری  ف.ال گرفتی گفتی برمی‌گرده ولی خبری ازش نشد ...

درست ناامیدم ولی از ته دلم آرزو می‌کنم برگرده 😔💔

آیدا می‌تونی برام یه ف.ال بگیری ببینم بهم پیام میده یا نه؟🥺💔 برام اون سری  ف.ال گرفتی گفتی ب ...

انشالله عزیزم رفتم دکتر بیام برات میگیرم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
مرسی قشنگم  حالت خوبه ؟ دکتر برای چی؟

فداتشمبابام اومده دندون پزشکب کسی نبود من اومدم باهاش 

فداتشمبابام اومده دندون پزشکب کسی نبود من اومدم باهاش 

اها فک کردم خدایی نکرده برای خودت اتفاقی افتاده 

راستی ایمان چیشد ؟  اون روزم ازت پرسیدم گفتم بیا توی تلگرام یا توی خصوصی اینجا بهم بگو ولی نگفتی

اها فک کردم خدایی نکرده برای خودت اتفاقی افتاده  راستی ایمان چیشد ؟  اون روزم ازت پرسیدم ...

عه کل برنامه هام‌پاکیدم 

بهت میگم بعد چیشد