2777
2789
مبشه اسماشونو بگی؟

اها خوب برای اینکه اعتماد کنی برو تاپیکای قبلمو ببین
زیست کاموا حنیف عظیمی +  نکته و تست عظیمی یا تست طلایی فرهمند نیا + کتاب شکل ازمون پون 50 درصد سوالای زیست از شکل
شیمی نکته و تست دی فراهانی
فیزیک( هایلایت نوکنده + نکته و تست نوکنده) یا (کاموا یحیوی + نکته و تست یحیوی ) + یا اگه سطح بالا میخ.ای تیپ و تست غیر خودی قضاتی
ریاضی فینیتو کرمی + (اگه وقت داشتی ) تی ان تی اریان حیدی
زمین شناسی همایش چلاجور یا نکته و تست همدانی
اینا هموشون تکلیف دارن و بهت میگن از کجا تست بزنی
برا نهایی عمومی ها
امادگی نهایی فارسی یکتا
امادگی نهایی عربی عمار
امادگی نهایی زبان قریشی

اها خوب برای اینکه اعتماد کنی برو تاپیکای قبلمو ببینزیست کاموا حنیف عظیمی + نکته و تست عظیمی یا تست ...

مممنونم اجی دستت طلا

راستی ب نظرت چون تایمم‌ کمه‌چیارو حذف کنم، ؟

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مممنونم اجی دستت طلاراستی ب نظرت چون تایمم‌ کمه‌چیارو حذف کنم، ؟

اولن که اصلا تایمت کم نیست 6 ماه راحت وقت داری
دوما تو کلاسا کامل درس میدن خودشون تو کلاس تست میزنن بهتم تکلیف میدن ازت ازمون میگرن کلاس امادگی نهایی هم برگزار میکنن که خیالت راحت شه
میدونم الان داری از تو میشکافی ولی مطمئن باش با اینا پیش برای نهایی بالای 19 کنکور بالای 40 میزنی پیرا هارو قطعا میاری پزشکیی هم احتمالش هست
یه چیزیئ هم بگم تا فردا صبح کف کنی
اریان حیدری تو کلاسای نکته و تستش که شروع از بهمنه میگفت من نمیدونم اگه از الان شرو کنی میرسی یا نه ولی مطمئنم اگه شرو نکنی قطعا نمیرسی
اگرم دیدی خدا نکرده نرسیدی باز هم اشکال نداره حداقل پایت قوی شده برا سال بعدت پس همین الان شروکن
فحش گذاشتم اگه نری از همین الان شرو کنی از فردا قبل 8 پانشی و تا میتونی تلاش کنی 

و اینکه هروقت فکر کردی خسته شدی هر وقت فکردی به کمکی نیاز داری بهم بگو
اینکه تو تاپیکای بعد کنکورت منو تگ کن میخوای نتیجتو ببینم
اها یه چیزی یادم افتاد تو یکی از تاپیکات گفتی نمیتونم به بابام بگم درس نخودندم اخه احمق اگه از همین الان شرو نکنی شب اعلام نتایج میخوای چه گوهی بخوری
برای این بهت گفتم ویدئو ببین چون از همین الاتن بخوای با کتاب بخونی هم تموم نمیکنی هم وسط راهت میگی نمیرسم ولش میکنی گند میزنی تو هم کنکورت هم نهایی

اها یه چیزی یادم افتاد تو یکی از تاپیکات گفتی نمیتونم به بابام بگم درس نخودندم اخه احمق اگه از همین الان شرو نکنی شب اعلام نتایج میخوای چه گوهی بخوری
برای این بهت گفتم ویدئو ببین چون از همین الاتن بخوای با کتاب بخونی هم تموم نمیکنی هم وسط راهت میگی نمیرسم ولش میکنی گند میزنی تو هم کنکورت هم نهایی

و اینکه هروقت فکر کردی خسته شدی هر وقت فکردی به کمکی نیاز داری بهم بگو اینکه تو تاپیکای بعد کنکورت م ...

مرسی برای خوب بودنت:)

خیلی خوبی 

امیدوارم هر آرزویی داری بهش برسی 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم