2777
2789
خوب همینکه الان داری با من حرف میزنی ینی از خیالیا دیگه جلو تری من خودمیازدهمم هنوزم ولی از همه اون ...

الان چیکار کنم

ب نظرت فقط واسه نهایی بخونم و فول شم تشریحی کنکور ده درصد میتونم بزنم؟؟؟

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چیکار کنمب نظرت فقط واسه نهایی بخونم و فول شم تشریحی کنکور ده درصد میتونم بزنم؟؟؟

به نظرم پیش این مشاوری که میگم برو شاید کمکت کرد برو پیش یک مشاور خوب نمیشه که خودت درس بخونی یا باید پشت کنکور سال دیگه یا باید کاری کنین به هرحال 

«شاهی بدون کلاه»

به نظرم پیش این مشاوری که میگم برو شاید کمکت کرد برو پیش یک مشاور خوب نمیشه که خودت درس بخونی یا بای ...

پول مشاور ندارم نه پول کلاس

الان چیکار کنمب نظرت فقط واسه نهایی بخونم و فول شم تشریحی کنکور ده درصد میتونم بزنم؟؟؟

اگه میتونی ویدئو ببینی بهت معرفی میکنم برا نهایی بالای 19 و کنکور بالای 40
اونایی هم که میگن از همین الان بخونی دنون بهشتی بیاری نیست ولی با این شرایط که گفتم پزشکی شهر های پایین ترو میاری

اگه میتونی ویدئو ببینی بهت معرفی میکنم برا نهایی بالای 19 و کنکور بالای 40 اونایی هم که میگن از همین ...

مبشه اسماشونو بگی؟

نه،وقتی نمونده ویدیو ببینم

ببین وقتی میگم 6 ماهه دارم تحلیل میکنم گوش بده
قرار نیست از الان سالانه ببینی یه دوره هایی دیگه هست از اونا استفاده میکنی
برای هزینش هم از تلگرام میگیری ناراحت نباش
اگرم بخوای از الان با کتاب بخونی هم نمیتونی تموم کنی هم نهاییت رو خراب میکنی هم وسطش جا میزنیو ادامه نمیدی