2777
2789
عنوان

اگر سگ بیاد رو جانماز

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ؟؟؟مستند داری حرف میزنی؟؟

بله عزیز

به علاوه، حتی حیواناتی مثل گربه که حرام گوشت هستند، اگر از اعضای بدنشون روی لباس نمازگزار باشه نماز باطله

برای همین میگن موی گربه نباید رو لباس نمازگزار باشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بقیه رو نمیدونم

ولی منی که واقعا به خدا ایمان دارم و می‌شناسمش 

میدونم افریده اش یک‌حیوون زبون بسته نجس نیست

کسی که همچین تفکری داره برام از هرکسی کثیف تره

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

تو چه حقیر و بدبختیکه نفس سگو نجس می‌دونیبه نظر میاد مسلمان نیستی

من کاره ای نیستم که بدونم یا ندونم، حکم شرعی خود دین هست:

«۶و۷. سگ و خوک

سگ و خوک نجس است و در این حکم، فرقی میان اجزای روح دار و بی روح آنها نیست»

میتونید از یک عالم هم بپرسید یا تماس بگیرید با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات شرعی به شماره ۰۹۶۴۰۰ یا تماس بگیرید با دفتر مراجع.

قبل حقیر و بدبخت خطاب قرار دادن افراد یک نگاهی به حکم اون مسئله بندازید بعد.

البته اگر کسی خطایی هم کرده باشه اسلام عزیز اجازه نمیده اینطوری طرف رو به گلوله ببندی!

اینها همه حکم شرعی همون دینی هست که بیشترین توصیه ها رو درباره حیوانات داره که بهشون ظلم نشه، اما احکام شرعی طهارت و نجاست هم وجود داره.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بقیه رو نمیدونمولی منی که واقعا به خدا ایمان دارم و می‌شناسمش میدونم افریده اش یک‌حیوون زبون بسته نج ...

عزیزم

نجس بودن، به معنای نحس بودن نیست

یه مثال میزنم خیلی معذرت میخوام، ادرار انسان هم نجسه. پس باید بگیم خدا آفریده و نمیتونه نجس باشه؟ 

بله عزیزبه علاوه، حتی حیواناتی مثل گربه که حرام گوشت هستند، اگر از اعضای بدنشون روی لباس نمازگزار با ...

ببین ولی من اینو الان تازه دارم می‌شنوم  اگر سند داری بگو بریم بخونیم اگرم که حرف این خانم جلسه ای ها هست که هیچ 

ببین ولی من اینو الان تازه دارم می‌شنوم اگر سند داری بگو بریم بخونیم اگرم که حرف این خانم جلسه ای ه ...

سند؟ خوب عزیز من یه سرچی بزنید تو سایت مرجعتون ببینید درسته یا نه

همینقدر ساده و راحت!

من متوجه نمیشم، ما حتی تو‌کارهای سادمون هم‌موندیم

تو این تاپیک حرفهای عجیب درباره احکام نجاست شنیدم

اونقدر عجیب که تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم و از صبح وقت اضافه که پیدا میکنم بین کارهام میرم مطالب حقوق حیوانات و نجاست حیوانات رو مینویسم.

خانم جلسه ای هم اگه منظورتون خانمهایی هستند که تو مجالس روضه های خانگی حرف میزنند، خدا خیرشون بده. چند نفر از اساتید میشناسم که با سطح تحصیلات بالا تو فقه و احکام، این کار رو انجام میدن.

سند؟ خوب عزیز من یه سرچی بزنید تو سایت مرجعتون ببینید درسته یا نههمینقدر ساده و راحت!من متوجه نمیشم، ...

ما اصلا مرجع نداریم مرجعی که نشه بهش اعتماد کرد این چه اسلامیه که هر مرجعی در مورد یه موضوع مشترک نظر متفاوت میده ؟؟؟

ما اصلا مرجع نداریم مرجعی که نشه بهش اعتماد کرد این چه اسلامیه که هر مرجعی در مورد یه موضوع مشترک نظ ...

سلام دوباره

ای کاش اینو همون اول میگفتید خواهر، چون الان مشکل این نیست که نمازتون حکمش چیه، مشکل بزرگتر همین شبهه تو ذهنتونه

مرجع داشتن به این معنی نیست که هر کدومشون تو هر موضوعی نظرات متفاوتی داشته باشن، این‌ که نشد دین. مثلا تا حالا دیدین تو نماز جماعت هرکسی یه مدل نماز بخونه و مدلها متفاوتها باشه؟ دیدین هرکسی یک جور متفاوت روزه بگیره؟ هر کسی یک جور متفاوت غسل کنه، هرکسی غیبت و تهمت رو یک جور دیگه معنی کنه؟ حد و‌ حدود و تعریف حجاب متفاوت باشه و...؟ نه

پس احکام دین مشخصه و مشترک توی کلیات

پس مرجع داشتن چرا لازمه؟

به دو دلیل که اولیش عقلیه

زمانه در حال تغییره همیشه، و مسائل جدیدی پدید میاد، دسترسی مستقیم به پیامبر(ص) یا امام معصوم(ص) نداریم

احکام کلی دین مشخصه اما یه سری جزئیات هست که اونا رو مراجع نظر میدن. چرا مراجع؟ 

چون کسی میتونه تو موضوعی نظر بده که تخصص رو اون‌ موضوع داشته باشه.

مثلا شما الان تاپیک زدید و نظر دوستان رو‌خواستید هر کسی هم یه نظری داده متفاوت و میبینید چقدر اختلاف نظر هست، یکی میگه سگ نجس نیست یکی میگه اونی که سگو نجس میدونه ذهن خودش نجسه یکی میگه فکر کنم فلان جوره و...(که البته حرف دارم تو این مورد و میگم بعدا) اما ببینید تو تاپیکتون نظر کیا مشترکه؟ اونایی که طبق نظر مراجع حرف میزنن(چون این هم یه حکم کلیه دین هست و نظر مراجع تو کلیات مشترکه و فقط تو‌جزئیات اونم درصد خیلی کمی از جزئیات اختلاف نظر دارند.)

ما اصلا مرجع نداریم مرجعی که نشه بهش اعتماد کرد این چه اسلامیه که هر مرجعی در مورد یه موضوع مشترک نظ ...

حالا این دوستانی که طبق نظر خودشون نظر و حکم میدن یا شما یا من، بگید آیا ما تو این مسائل تخصص‌ و سواد کافی رو داریم؟

_قرآن و تفسیر قرآن و علومیكه وابسته به قرآن هست،‌ به طور تخصصّی

_علوم حدیث كه عبارت است از: علم رجال (شرح حال راویان حدیث) و سلسله سند، درایه (فهم دلالت روایات)، شأن نزول روایات، قرائن حالیه و مقالیه، تقیّه، حقیقت و مجاز، تعارض روایات با روایات یا تعارض روایات با آیات و تزاحم مصالح

پس چطور میشه کسی که هیچ سواد و تخصصی نداره تو یه موضوعی، بیاد نظر بده و‌حکم بده؟ این عقلانیه اصلا؟

نه فقط تو احکام و شرع، بلکه تو تمام علوم

مثلا من دارم مهندسی میخونم، میتونم برم برای بیمار دیالیزی دارو تجویز کنم؟

شما خدایی نکرده بیمار بشید، آیا میرید پیش وکیل؟

مشکل حقوقی داشته باشید، میرید پیش شیمی دان؟