2777
2789
عنوان

اگر سگ بیاد رو جانماز

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 44 پست
ما اصلا مرجع نداریم مرجعی که نشه بهش اعتماد کرد این چه اسلامیه که هر مرجعی در مورد یه موضوع مشترک نظ ...

دلیل دومش طبق روایات صریح و محکم از ائمه اطهار علیهم السلام هست که شیعه باید در صورت دسترسی مستقیم نداشتن به امام(ع)، از علما و فقها پیروی کنه. 

دو نفر از شیعیان در مورد قرض یا میراث اختلافی داشتند و برای حل و فصل آن به سلطان و قاضی ای مراجعه کردند که از جانب امام معصوم منصوب نشده بود.

عمربن حنظله از امام صادق(ع) سوال کرد که آیا این کار آنان روا بوده است یا نه حضرت در پاسخ فرمودند هر کس در مورد حق یا باطلی به چنین کسانی مراجعه کند در حقیقت به طاغوت مراجعه کرده است و هرچه را با حکم آنها بگیرد در حقیقت از راه حرام گرفته است گرچه آنچه دریافت می‌کند، حق ثابت او باشد؛ زیرا آن را با حکم و رای طاغوتی گرفته که خدا دستور داده به آن کافر شود خداوند می‌فرماید «آنان می‌خواهند برای رفع اختلاف به طاغوت مراجعه کنند و حال آنکه امر شده‌اند که به طاغوت کفر ورزند»

عمر بن حنظله پرسید پس شیعیان در این موارد چه باید بکنند؟ حضرت فرمودند: «باید نگاه کنند و ببینند از شما چه کسی راوی حدیث ما و صاحب نظر در حلال و حرام ما عارف به احکام ماست، و باید چنین کسی را به عنوان حَکَم بپذیرند؛ زیرا من او را حاکم بر شما قرار دادم. پس هرگاه به حکم ما حکم کند و از او پذیرفته نشود، حکم خدا کوچک شمرده شده است و آن کس [که به این حکم گردن ننهاده، در واقع] ما را رد کرده است و کسی که ما را رد کند خدا را رد کرده است و چنین چیزی در حد شرک به خداست»

روایات زیاده البته. هیچ چیزی رو از خودمون در نیاوردیم حتی ولایت فقیه هم از روایات برداشته میشه و دستوری صریح ائمه(ص) هست. تو روایات ویژگی مرجع بودن نقل شده و به همین دلیله که هرکسی نمیتونه مرجع بشه و باید از نظر علمی و فقهی و سواد و عمل، اون‌ ویژگی ها رو داشته باشه

و دلیل سوم عدل خدا و‌ حکمت خداست

خدایی که عادل و‌ حکیمه، آیا ممکنه هیچ منبع پاسخگویی برای احکام و مسائل اعتقادی در نظر نگیره و بنده اش رو رها کنه؟ خوب پس انسان چیکار کنه؟ پس خدا تو قیامت هم نمیتونه بگه بنده من مسئول کارهات هستی که، پس کل معاد و عدل و اصول دین که زیر سوال میره.

پس از عدل خدا و حکمتش به دوره که تو دینش چیزی به اسم مرجع نباشه وقتی ‌دسترسی مستقیم به امام معصوم امکان نداره فعلا و تو دوران غیبتیم

اصلا هم بحث جزئیات نیست، تو تمام احکام دین حتی تو کلیات ما سر رشته نداریم و باید تو جامعه فقهانی باشن که ما ازشون بپرسیم، الانم که دسترسی راحته یا از رساله شون، یا از سایتشون یا تماس و...

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
ما اصلا مرجع نداریم مرجعی که نشه بهش اعتماد کرد این چه اسلامیه که هر مرجعی در مورد یه موضوع مشترک نظ ...

اتفاقا این مسئله و لزوم مرجع تقلید داشتن، جامعیت اسلام عزیز رو نشون میده که همیشه پاسخگو هست

الان شما مسیحیت رو ببینید کلا رها شده به حال خودش، کتاب آسمانی انجیل تبدیل به‌چند کتاب شده اونم بی پایه و بی اساس که طبق نظر پاپها پیش میره. چطور میشه کتاب اسمانی یک دین، واحد نباشه و‌چند تا کتاب باشه؟ اما قرآن همیشه همون قرآنی هست که به رسول اکرم(ص) نازل شده و ثابت هست، احکام دین هم ثابت هستند و 

حرف ز عوامل اختلاف آراى فقهى و گستره اش با همه تنوعى که داره فقط در محدوده‌ای کوچیک از آموزه‌های دینی اسلام هست

در واقع ‌آموزه‌های اخلاقی امور ثابتی هستند که پیچیدگی چندانی ندارند و الزامی نیست، به همین خاطر نیاز به تقلید ندارند. همچنین اعتقادات و اصول دین عقلی‌ هستند و هر فردی باید به دنبال اثبات اون برای خودش بوده و با شناخت و تعقل به اونن ایمان بیاره؛ به همین خاطر به هیچ وجه تقلیدبردار نیست و از صدر اسلام تا به حال تغییری نکرده و تغییرپذیر نیست. اما آموزه‌های فقهی یا فروع دین و احکام شرعی به گونه دیگریه و هر فرد نیاز داره که از یه مجتهد تقلید کنه.

آموزه‌های اسلام تو تقسیم‌بندی کلی به سه دسته اعتقادات، آموزه‌های اخلاقی و احکام فقهی تقسیم میشه و با توجه به اینکه آرای مراجع تقلید تنها در احکام فقهی محل رجوع و تقلیده و نظراتشون فقط تو بخشی از احکام تفاوت داره یعنی تو بخش کمی از جزئیات، پس نمیشه اختلاف‌نظر‌ رو موجب ثابت نبودن دین دونست، همونطور که بالا هم‌ مثال زدم براتون)

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا شما بخواید تو یه موضوعی مثل موضوع حیوانات وارد عمق دین و تفسیر آیات و روایات اگر بشید میبینید یه دریای عظیمیه برای خودش.

اصلا ما درباره حقوق حیوانات یه چیزایی تو دین داریم که حتی فکرشم نمیتونید بکنید(مطالبشو‌ جمع بندی کنم یه تاپیک میرنم ازش ان شالله) 

و درباره نجاست، اصلا تعریف نجاست چیه و زمین تا آسمون فرق داره با اون چیزی که دوستان تصور میکنن و تا کلمه نجاست سگ میاد گارد میگیرن و...

حالا شما بگید یه آدم معمولی میتونه بدون علم و سواد کافی نظر و حکم بده؟ این که نشد دین. 

الان شما با چه یقین و اطمینانی میتونید بگید جوابی که فلان آدم معمولی تو این تاپیک میده درسته؟

فردا خدا بپرسه چی میگید؟ میگید از یه آدم بدون تخصص سوال کردم و عمل کردم؟

مثلا فلان معامله رو میخواید انجام بدید از کجا میدونید درسته یا نه؟ حلاله یا حرام؟

اما وقتی مرجع داشته باشید یعنی حجت دارید، یعنی با یقین کارتونو انجام میدید چون روز قیامت هم حجت دارید که خدایا من با توجه به عقلی که بهم دادی که عقل حکم میکنه لزوم مرجع داشتن و پیروی از عالم و متخصص دین و با توجه با کلام ائمه، از مرجع پیروی کردم. تمام. 

پس خیلی مسئله مهمیه خیلی خیلی زیاد.

هرچند زیاد شد، اما خیلی مختصرش کردم برای اینکه این شبهه جواب داده بشه

وقتی آخوند ها با لباس مبدل میان نی نی سایت:😂فان بود به دل نگیری

بله خوب حق دارید بیاید همچین حرفی بزنید

من دارم درس میخونم و سرم به شدت شلوغه، دانشجو ام 

مادرم شاغلن، مادرم بزرگم مریض احوالن و خونه ما، حجم شلوغیم چند برابر شده

از دیروز که پیام این دوستمونو خوندم ذهنم درگیر شد که حتما نذارم شبهشون بی جواب بمونه. هی میرم و میام تایپ میکنم. الانم تو‌ کتابخونه هستم که فرستادم. 

دلم میخواد بودنم تو این سایت مفید باشه وگرنه برام کاری نداره از روزمره و مسائل بی پایه بیام بنویسم و بگم و بخندم. حالا شما هر طور میخواید فان بگید مشکلی نداره🌷

راستی هرچند طلبه نیستم اما اگر طلبه هم بودم لباس مبدل نمیپوشیدم، لباس طلبگی میپوشیدم با افتخار زیاد.

حالا شما بخواید تو یه موضوعی مثل موضوع حیوانات وارد عمق دین و تفسیر آیات و روایات اگر بشید میبینید ی ...

مرجع من فقط و فقط رضایت خداست نه رضایت کدخدا 

من کلا تو زندگیم هر قدمی بردارم رجوع میکنم فقط و فقط به خدا و قرآن 

در مورد حیوانات هم ما ترک ها  بخاطر شیوه زندگی عشایری نیاز مبرم به وجود سگ داریم  هر چند با رعایت یک سری قوانین حیواناتی مثل سگ رو از ده متری خونه نمیزاریم بیاد نزدیک حتی نفسش رو هم تا هفت متر دوری میکنن نه به خاطر نجاستش بخاطر انتقال بیماری ترک ها عقیده دارن نفس سگ تا هفت متر می‌ره اگر عطسه کنه و حامل ویروس باشه

عقیده دارن اگر سگ از ظرفی آب بخوره  اون ظرف نجس میشه  و اون ظرف رو با خاک و آب می‌شورن و بعد طاهر میکنن

چرا ارزش ها رو ضد ارزش می کنین؟ کسی که میگه سگ نجسه خودش کثیفه؟ نوبره والا ما میدونیم شما به افریده های خدا احترام میذاری کسی ام به صلابه نمی کشه سگ رو

ولی چیزی که نجسه نجسه دیگه 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

مرجع من فقط و فقط رضایت خداست نه رضایت کدخدا من کلا تو زندگیم هر قدمی بردارم رجوع میکنم فقط و فقط به ...

منم ترکم 

بله، درباره سگ و خطرات بهداشتی که داره مطالبی هست که تاپیکش میکنم

به هر حال، من وظیفم بود کامل توضیح بدم که مرجع تقلید داشتن یعنی چی و اصلا ریشه اش از کجاست. تو دین چیزی به اسم رضایت کدخدا وجود نداره، رضایت هرکسی جز خدا شرکه. «لا اله الا الله» 

مرجع تقلید داشتن هم دستور دین خداست بعنی دستور خدا. 

عاقبت بخیر بشید ان شاالله🌹

بسیار عالی ممنون که وقت گذاشتی

وظیفم بود🙏

سلام دوبارهای کاش اینو همون اول میگفتید خواهر، چون الان مشکل این نیست که نمازتون حکمش چیه، مشکل بزرگ ...

آخه مشکل همینجاست 

همین ازدواج سفید رو جوری عادی سازی کردن که  زنها روزانه دارن صیغه این و اون میشن ساعتی دارن صیغه میشن باعث شده کلی بیماریهای مقاربتی زیاد بشه اینو کی عادی کرد همین مراجع دیگه اومدن فتوا دادن حلالش کردن در صورتی که تو بعضی از فرهنگ ها این کار  بسیار قبیحه مثلا تو ترک ها

آخه مشکل همینجاست همین ازدواج سفید رو جوری عادی سازی کردن که زنها روزانه دارن صیغه این و اون میشن س ...

ازدواج سفید، ازدواج بدون صیغه هست و کاملا غیر شرعیه هیچ مرجعی مجوزشو نداده. ازدواج سفید یعنی زنا

منم ترکم بله، درباره سگ و خطرات بهداشتی که داره مطالبی هست که تاپیکش میکنمبه هر حال، من وظیفم بود کا ...

ممنونم عزیزم اتفاقا لازم شد یه کم در این مورد مطالعه کنم 

بازم ممنون از بابت زحمتی که کشیدی  خدا انشالله براتون بهترین هارو بخواد 

شرایطتتون هم خواندم امیدوارم به زودی زود سلامتی آرامش و فراغت خیال مهمون زندگیتون بشه و عزیزانتون سالم و سلامت کنارتون باشند 

ممنونم عزیزم اتفاقا لازم شد یه کم در این مورد مطالعه کنم بازم ممنون از بابت زحمتی که کشیدی خدا انشا ...

سلامت باشید خواهر

من سالها پیش کلی سوال رو سرم میچرخید مثل بقیه

زندگی با شک‌و شبهه آزارم میداد

دیگه با کمک خدا رفتم دنبالش ببینم دین چیه اصلا دین درست کدومه اصلا چی میگه و...

مطالعه و تحقیق خیلی خوبه، وقتی آدم تکلیفش با خودش مشخص بشه بدونه از زندگی چی میخواد به راهش یقین داشته باشه زندگی خیلی قشنگ و با شور و شوق میشه حتی تو چالشها

ان شاالله که شما هم بهترین نتیجه رو بگیرید، هرموقع اگر کمکی از دستم بربیاد در خدمتم