2777
2789
عنوان

امروز تو تاکسی پیرمرده به مادرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ بگم جرررر خوردم باورت میشه اسی 😂😂😂😂

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀قلبم که نه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭

تکه کلام بعضیاستفکر نکنم قصدش بی احترامی بوده باشه

اره مثلا میخوان بگن به چشم محرمی بعد یه چرتی ادامش بگن 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

خخخ اوندفعه ی فروشنده هم ب مامانم گفت شما جای مادرم هستی.. مامانم هم گفت خیلی ممنون شما هم جای پدرمی ...

وای دم مادر شما گرم 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
شانسی یه چیزی گفته بیخیالمنم اقای همسایمون همسن مامانمه منو دیدنی میگه سلام خواهر

😂یاد مکالمه ها عربی مدرسه افتادم سلام خواهرر خخخ

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

درک میکنم خیلی چرت گفته .مثلا به نظرم کمال بی ادبی هست که میگن پیرزن بگن خانم مسن

دقیقا آفرین مادرم خیلی ناراحت شد هنوز نوه نداره بهم کفت خیلی پیر شدم؟بنظرتون برم فردا ایستگاه تاکسی آبروی پیرمرده رو‌ببرم 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽