2777
2789

بفرمایید

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرمایید

من پرستاری هدفمه 

ولی دیر شروع کردم 

از طرفی خانوادم میگن بیا برو با سوابق میکرو بخون 

من عشق پرستاری دارم اگر برم میکرو باید انصراف بدم اگر نرم از طرفی مجبورم به شرایطی برم 

حالا واقعا برم یا نرم چون قراره یه شهر دیگه برم 

به نظرتون در ظاهر به خانوادم بگم میرم ؟ ولی نرم و تمرکز کنم رو کنکور امسال بتونم پرستاری آزاد بیارم حداقل 

توروخدا یه راهی چلو پام بزار 

مغزم درد گرفته از فکر 

من

من پرستاری هدفمه 

ولی دیر شروع کردم 

من عشق پرستاری دارم اگر برم میکرو باید انصراف بدم اگر نرم از طرفی مجبورم به شرایطی برم 

به نظرتون در ظاهر به خانوادم بگم میرم ؟ ولی نرم و تمرکز کنم رو کنکور امسال بتونم پرستاری آزاد بیارم حداقل 

توروخدا یه راهی جلو پام بزار 

مغزم درد گرفته از فکر

بپرس

من پرستاری هدفمه 

ولی دیر شروع کردم 

هوووف

من پرستاری هدفمه ولی دیر شروع کردم از طرفی خانوادم میگن بیا برو با سوابق میکرو بخون من عشق پرستاری د ...

ب نظرم میکرو رو برو با سوابق بعد تو طول ترم مرخصی بگیر برای کنکور بخون و بعدش انصراف بده و پرستاری بخون

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

من پرستاری هدفمه ولی دیر شروع کردم از طرفی خانوادم میگن بیا برو با سوابق میکرو بخون من عشق پرستاری د ...

کی میگ دیره 

من ادم میشناسم 3 ماه اخر شروع کرد پزشکی اورد 

خودم پارسال از اذر شروع کردم پزشکی همدان اوردم 

بعد امسال 60 درصد نهاییه تو رو نهایی ها از الان تمرکز کن

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

ب نظرم میکرو رو برو با سوابق بعد تو طول ترم مرخصی بگیر برای کنکور بخون و بعدش انصراف بده و پرستاری ب ...

خب میکرو رشته ی سختیه چطور با این زمان کم برا کنکور بخونم