2777
2789
عنوان

بازی اسکوئید گیم از روی واقعیت ساخته شده➕عکس های واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 3472 بازدید | 82 پست

واقعا چرت بود پیشم . دو رو هم ندیدم . 

اما نمی‌دونم یکی از استادای با سوادم می‌گفت خیلی پشتش علم روانشناسیه .

‌من که هیچی ازش نفهمیدم جز مرگ و ناراحتی و بعضی صحنه های چندش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسارو خیلی وقته پست کردم

نینی یار معطل میکنه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بازی اسکویید چی هست؟فیلم مرکب چی هست؟؟من چیزی نفهمیدم.لطفا بیشتر توضیح بدین

همین که چندروزه تو اعلاناش تو نینیسایت هست 😁😂

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

البته فقط با روان آدم بازی میکنه 

جز اینکه طبقات اجتماعی و خیلی به رخ کشیده از نظرم چیز خاص دیگه ای نداشت 

همش باید مرگ و میر ببینی 

از موقعی که تاپیک و دیدم حالم یجوریه خداکنه نباشه چنین چیزی 

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

عکسا اومد لایک کنید

لینک دادم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂