نفخ میاره؟ مادرم از ترس نفخ و یبوست هیچی نمیخوره بیماره لاغرررررررر شده ۳۰ کیلو قد ۱۷۰.
فقط بگین نفخ و یبوست میاره یا نه؟
چه مارکی
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy
سلام عزیزم باید با دکترش مشورت کنی در این ممورد اون بهتر از بقیه میدونه
دکترو ول کن الان داره میمیره گدوم دکتر
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پیش خدا چون کاری ازت بر نمیاد باور کن نیت بدی ندارم من یه زن داییم سال ۹۸ مریض شد و سال ۹۹ هم فوت شد من ۱۳ دی ۹۸ با مامان و داداشم رفتیم خونه اش و زن داییم خیلی لاغر شده بود و چند ماه بعدشم فوت کرد و اگه میموند زمین گیر میشد قبل رفتنش فر کنم کلیه هاش از کار افتاده بود و اوضاش اصلا خوب نبود
پیش خدا چون کاری ازت بر نمیاد باور کن نیت بدی ندارم من یه زن داییم سال ۹۸ مریض شد و سال ۹۹ هم فوت شد ...
خدا نکنه.انشاءالله خوب میشه منم راضی به زجر کشیدنش نیسم. مامانم ترس از غذا و وسواس غذا داره بیماریش روانیه جسمی نیست زیاد.برا همین میدونم خوب میشه امیییید به خدا