2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم و برگردم به این خونه یا نه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 72 پست
دست خودشم نیست همیشه ناراضیه

مادر منم همینه خواهرمو دله کرده باور کن شوهر بیشرفش خیلی اذیتش کرد که جا برا موندنش نبود

اما گاهی میگم کاش میموند پیش همون ناکس حداقل میگفتیم پسر مردم اذیتش کرد نه مادر خودمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو تصمیم گرفته ترک کنه اگ قضیه رو میدونن.اول تو و شوهرت حتما برین مشاوره ک مشاوره راضیش کنه برای تر ...

بدم میاد ب شوهرم بگم بیا ببرم زورم میاد 

البته باباش اومد دم در درو براش باز نکردیم گفتیم خونه نیستیم

خوب بود ارهمهربون و بامحبت و پاک بود کارم اره

بهش برگرد گناه داره انگیزه بش بده پشتش باش ترک کنه مطمئن باشه قدرتو میدونه بعدا فقط حواست باشه دوباره بش برنگرده در کنارش سعی کن درستو بخونی خونه شوهرت به نظرم ارامش بیشتری میتونی داشته باشی 

از خودتون خونه دارین؟ چند سالتونه؟

بدم میاد ب شوهرم بگم بیا ببرم زورم میاد البته باباش اومد دم در درو براش باز نکردیم گفتیم خونه نیستیم

کار زشتی کردی اینجا ب دردت نمیخوره مگ دوسش نداری ؟ خب ترکش بده تو این مدت ک اون کمپه توهم برو سرکار زندگیتونو از نو بسازید 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
باباش اومد هفته پیش درو براش باز نکردیم دیگ رفت

اشکالی نداره

اصلااااا خودت نخواه که برگردی که دیگه شوهرت به حرفات تره ام خورد نمیکنه

با هربدبختی ای هست تحمل کن تا دوباره خودشون سراغتو بگیرن

هرکی اومد دنبالت بگو زنگ بزنن شوهرتم بیاد بگو باید اینجا باهاش حرف بزنم شرایطمو قبول کنه برمیگردم قبول نکنه فقط هدفم طلاقه.محکمممم حرفاتو بزن

به شوهرت بگو نیمتونم با اعتیادت بسازم دلم برای شوهر قبلیم تنگ شده اونو میخوام.میتونی بهم برش گردونی؟ازش قول ترک بگیر بعد برگرد

خودمم دارم بهش پی میبرم حداقل اونو میبردم کمپآدم خوبی بود با درک بود

اگه همسرت ادم خوبیه 

بنده خدارو ببر کمپ ترک بده 

برای زندگیت یکم تلاش کن یهویی که نمیشه بزاری بری کلا بدون هیچ تلاشی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️