2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم و برگردم به این خونه یا نه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 72 پست

عزیزم طلاق نگیر 

همون خونه شوهرت بمون تمرکزتو بزار رو ازمونت 

هر موقع قبول شدی و رفتی سرکار 

دستت رفت تو جیب خودت جدا شو و منزل جدا هم بگیر 

اصلا دیگه خونه ی شما جا نیست که بخوای برگردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا اما احساس کردم تو میتونی با حرف زدنت و تلاش کردنت شوهرتو نجات بدی

میدونم زندگی با یه معتاد که همش یا نعشه س یا خماره یا بیکاری الافه چقد سخته اما رهاش نکن

خودت داری میگی خواهرتم داره برمیگرده وصع پدرت اینجوریه برادراتم که هیچ

باز تو خونه خودت تنهایی میتونی راحت درستو بخونی کسی بهت گیر نمیده

اما قبل رفتن باید از شوهرت قول بگیری

بهش اعتماد بنفس بده 

مطمئنم موفق میشین هردو

تنهاش نزار اگه اخلاقش خوبه 

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

شرایط خونه پدرت ک خیلی بدتره ..لااقل خونه خودت اختیار دست خودته.و طرفت فقط ی نفره...نک برگردی اونجا سربار بشی و با اونهمه آدم تو ی خونه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تازه ب داداش بزرگمم نگفتم میخوام طلاق بگیرمهمین داداشم منو مجبور ب این ازدواج کردم چون توی عقدم خاست ...

سلام من همسرم اعتیادداشت مجردیش ترک کرد بعد اون نمیدونم چی میکرد اما ازدواج کردیم ازمایشش منفی بود امابعد ۳سال فهمیدم متادون میخوره گفت واسه ترکم خوردم ک به اون اعتیادپیداکرد گفت ترک میکنم البته عقدبودیم خونه باباش ترک کرد مثلا هر۱۰روز نصفشو کم میکردخلاصه گفت تموم شد راست یاذروغ بعد چندماه پیش توجیبش یه قرص دگ که علامت z داشت پیداکردم گفت واسه وسوسه میخورم کلا نمیشه ترک کرد

o

درحال حاضر عاقلانه ترین راه اینه برگردی خونت تا با آرامش درستو بخونی آزمونتو که دادی برگرد خونه پدرت اینجوری هم ی شانس به زندگی مشترکت دادی هم اینکه درگیر مشکلات خونوادت نمیشی و تمرکزت از بین نمیبره فقط حواست باشه تو این مدت باردار نشی که بعدا جدایی برات خیلی سخت میشه

به نظر من یکبار برای همیشه با شوهرت سنگاتو وا بکن بگو کمکت میکنم ترک کنی و واقعا کمکش کن بهش به فرصت یک ساله بده

اگه ترک کرد که زندگیتو بکن اگه نه خودتو نجات بده با ادم معتاد اینده ای وجود نداره

تو اون یکسالی که خونه شوهرتی درستو بخون ازمونتو بده و مشغول به کارشو که اگه طلاقم گرفتی به مشکل نخوری

گفتم فرصت بده چون گفتی قصد ترک داشت